View Article

15

Robin van Galen vermaakt Businessclub Olympia

Afgelopen woensdag opende de showroom van Mulder-Mazda haar deuren voor een bijeenkomst van de Businessclub Olympia. Deze was voor de gelegenheid aangekleed met mooie statafels voorzien van prachtige rood en zwarte rokken. Mulder Mazda is al jaren een trouwe sponsor van Olympia en het bedrijf kreeg op deze avond de gelegenheid om zichzelf te presenteren.

Robbert Dols deed dit namens de firma dan ook met verve en maakte terloops een diepe buiging naar zijn opa, de naamgever en oprichter van het bedrijf.

Inmiddels had het team van ‘Restaurant Buiten eten + drinken’ een heerlijk buffet klaargezet wat bij alle aanwezigen bijzonder goed in de smaak viel. Het restaurant maakte zijn top notering in de het horeca-klassement van het Groene Hart volledig waar. Na het buffet was het de beurt aan gastspreker waterpolo-coach Robin van Galen. Het was zijn eerste lezing na het zo dramatisch verlopen kwalificatie-toernooi van de waterpolomannen vijf dagen eerder. Uiteraard keek hij hierop terug. Met opgeheven hoofd gelukkig. Tokyo 2020 is het nieuwe doel. Wat ook erg interessant was is hoe hij de aanwezigen een inkijkje gaf in het proces wat in 2008 leidde tot historisch olympisch goud voor de waterpolovrouwen. Van Galen is een absolute topcoach en een bevlogen verteller die uitstekend in staat is om topsportprocessen te vertalen naar de werkvloer. Hulde! Na de afsluitende borrel keerde rond 21:30 de rust in de showroom terug. De Businessclub Olympia kan terug kijken op een zeer geslaagde bijeenkomst. Een mooi voorbeeld ook van een fijne samenwerking tussen een aantal bedrijven die onze voetbalvereniging een warm hart toedragen.  Dank aan gastheer Mulder Mazda, Nico den Broeder fotografie voor de sfeerimpressie, restaurant ‘Buiten eten + drinken’ voor het heerlijke buffet en de barmedewerkers van Olympia voor de perfecte bediening.

(op de foto Robin van Galen met Olympiaantje)
Afbeeldingen

  • Robin van Galen vermaakt Businessclub Olympia
  • Robin van Galen vermaakt Businessclub Olympia
  • Robin van Galen vermaakt Businessclub Olympia
  • Robin van Galen vermaakt Businessclub Olympia


Plaats reactie

Only registered users may post comments.