View Article

27

Sportieve start voor 22 pupillenteams

Deze week trainen alle teams weer twee keer. De conditie opvijzelen, werken aan de voetbal techniek. Voorbereiden op de eerste bekerwedstrijden komend weekend. Afgelopen zaterdag 25 augustus hebben 22 jeugdteams - ouders, begeleiding en spelers - als voorbereiding ook uitgebreid kennis gemaakt met elkaar en nagedacht over hoe ze er samen een super sportief seizoen van gaan maken tijdens de zesde editie van het programma Generation Next. Wil jij met je team hier ook mee aan de slag, maar weet je niet direct hoe? Kijk dan naar de handleidingen op de websitepagina sportiviteit en respect. Daar staan ook de presentaties van 2018 nu (30/8) op. Als je gespreksbegeleiding wil, kun je dat bij de werkgroep aanvragen. Veel plezier in een heel sportief seizoen! 

Bij Generation Next worden op teamniveau afspraken gemaakt tussen de ouders en tussen spelers en teambegeleiding. Logische afspraken: 'kom op tijd anders sta je als eerste wissel', 'bij een overtreding zeggen we sorry en geven we een handje' en 'de leider coacht en de ouders (coachen niet, maar) moedigen het hele team positief aan'. Maar ook afspraken als 'we roken niet langs de lijn', 'we regelen om de beurt een fruithap', een team yell en 'we moedigen elkaar positief aan als het even minder gaat'.

Info nieuwe voetbalvormen

Naast trainen, kennis maken en afspraken maken is er informatie gedeeld over de nieuwe voetbalvorm 8 tegen 8 waar alle teams O11 en O12 dit seizoen in gaan spelen. En over de spelvorm 6 tegen 6 en de rol van de spelbegeleider. De volledige presentatie wordt deze week op de pagina van werkgroep sportiviteit en respect gezet en naar de ouders van de betreffende leeftijdsgroepen gemaild. 

Vacatures

Tenslotte mooi nieuws: onze werkgroep is versterkt met Stefanie van Sister. Tevens leider met een andere moeder van MO9. Maar er zijn nog heel wat taken in te vullen. Kijk ook eens op de pagina van de vrijwilligerscommissie of er iets bij staat dat je zou willen oppakken. Daarnaast worden er nog enkele (assistent) jeugdtrainers gezocht. Hoofd jeugdopleiding Jan Chris Kuipers kan je hier mee over vertellen en zie ook de startpagina van de website.

Vrijwilligers maken Olympia! Met elkaar kunnen we heel veel (ook extra activiteiten naast het competitievoetbal) in onze mooie accommodatie organiseren!Afbeeldingen

  • Sportieve start voor 22 pupillenteams
  • Sportieve start voor 22 pupillenteams
  • Sportieve start voor 22 pupillenteams
  • Sportieve start voor 22 pupillenteams
  • Sportieve start voor 22 pupillenteams
  • Sportieve start voor 22 pupillenteams


Plaats reactie

Only registered users may post comments.