View Article

29

Goudsche Stroopwafel Toernooi zeer geslaagd

Olympia kijkt terug op een succesvolle eerste editie van ’t Goudsche Stroopwafel Toernooi. Ruim 500 kinderen uit Gouda en omstreken genoten van voetbalwedstrijden, Mix Games, heerlijke stroopwafels, een Mazda springkussen en goed weer. De winnende teams moeten de wisselbeker in 2017 verdedigen.

http://stroopwafeltoernooi.nl/Op 5 mei streden de E- en F-teams om de felbegeerde wisselbekers. Onze mascotte Olympiaantje reikte, samen met  onze voorzitter Edo Neefjes, de prijzen uit aan Stolwijk F3, ONA F5, DONK E2 en Haastrecht E4. Alle toernooiwedstrijden werden uitstekend geleid door scheidsrechters uit onze jeugdopleiding. De wisselbekers voor de D-teams gingen op 16 mei naar CVC D3 en Jodan Boys Da. Olympiaantje werd dit keer geholpen door sportwethouder Laura Werger.

 

Bijzonder aan ’t Goudsche Stroopwafel Toernooi waren de Mix Games op de pannavelden. Tussen de toernooiwedstrijden speelden de voetballers van verschillende teams gemixt samen. Bij elk wedstrijdje werd een blauwe kaart uitgedeeld aan de sportiefste speler. Met deze kaart konden de spelers een prijs winnen.

 

Olympia organiseerde ’t Goudsche Stroopwafel Toernooi voor de Goudse voetbalverenigingen. Daarnaast deden ook veel teams uit de regio mee. In totaal 12 verenigingen met 48 teams. Wij zijn blij zoveel verenigingen op het sportcomplex te ontvangen. Voordat het toernooi begon werd er een gezamenlijke warming up gedaan, begeleid door Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek. Dit onderdeel vonden de voetballers erg leuk. Daarnaast zag het er ook leuk uit voor het publiek.

 

Kijk voor verslagen en foto’s op de toernooiwebsite: www.stroopwafeltoernooi.nl

 Afbeeldingen

  • Goudsche Stroopwafel Toernooi zeer geslaagd
  • Goudsche Stroopwafel Toernooi zeer geslaagd
  • Goudsche Stroopwafel Toernooi zeer geslaagd


Plaats reactie

Only registered users may post comments.