View Article

04

SEIZOENSGIDS - insturen foto's laatste kans

In twee weken de Seizoensgids, ons jaarlijkse glossy magazine, maken is een uitdaging waar we met de redactie (Ton Molenaar, Mirelle Kool en Wilma Neefjes) voor staan. We streven er naar dat alle leden nabij de eerste competitieweek de gids in de brievenbus hebben liggen. Daar hebben we jullie hulp voor nodig. Net als voorafgaande jaren willen we alle teams (jeugd & senioren) met een teamfoto (met leiders) een plekje geven in het magazine. Bijna alle teamfoto's zijn binnen. Jij nog niet: absolute deadline is dit weekend 15/16 september. Mail ons dat de foto er aan komt zodat we plek vrij houden in de opmaak. Stuur de foto naar: redactie Olympia

 

 

Heb je het afgelopen seizoen een super mooie, leuke, bijzondere foto gemaakt van een activiteit bij Olympia of met je team rond een wedstrijd of iets anders of heb je nog een prachtige foto uit de oude doos? Weet je zeker, dat de mensen die er duidelijk herkenbaar op staan geen bezwaar hebben om in de Seizoensgids via deze foto te komen staan? Zit er geen portretrecht op de foto dat aan plaatsen in de weg staat? (NB dit geldt natuurlijk ook voor de teamfoto: wil/mag een speler er niet op / dan niet op de foto!!! ) 

Stuur dan je foto in een zo hoog mogelijke resolutie met toelichting wat / wanneer naar redactie terugblik. Uiterlijk 8 september. In de gids komt een terugblik op vorig seizoen in beeld. Maximaal een foto per evenement / activiteit. Met de redactie maken we een keuze uit al het materiaal wat we ontvangen. Bijzonder dank aan Esther van Zutphen hiervoor al vast!
Plaats reactie

Only registered users may post comments.