View Article

09

Waar zouden we zijn zonder de scheids? Scheids bedankt!

Iedere week staan ze er weer: onze scheidsrechters en spelbegeleiders, die als vrijwilliger zich inzetten om jullie wedstrijden te leiden. Maar ook KNVB scheidsrechters en scheidsrechters bij uitwedstrijden: zonder scheidsrechter is er geen wedstrijd. Deze week is er een landelijke actie voor veel sporten om scheidsrechters in het zonnetje te zetten. Vanavond (9 oktober) biedt de scheidsrechtersvereniging Gouda een speciale gratis training aan alle clubscheidsrechters in Gouda. Aanvang: 20.00 uur. Locatie: Groenhovenpark 5. Graag even aanmelden als je gaat bij de secretaris Ben van Maaren: secretaris@covsgouda.nl. Voor info: app Wilma Neefjes. 

Komend weekend zetten onze teams de scheidsrechters thuis en uit extra in het zonnetje. Een actie voorbereid door de werkgroep sportiviteit en respect. Wat? Dat blijft nog even een verrassing. Maar natuurlijk zorgen we er voor dat niet alleen deze week onze scheidsrechters zich gewaardeerd voelen en uitkijken naar de volgende wedstrijd die ze mogen fluiten ....

Heb je interesse om wedstrijden te gaan fluiten bij Olympia? Neem dan contact op met Ed Luijtjes voor fluiten van jeugdwedstrijden. Ed is vrijwel iedere zaterdagmorgen bij Olympia te vinden.

Als je regelmatig fluit, krijg je naast begeleiding bij de start vanuit Olympia de mogelijkheid om een KNVB opleiding te volgen. Op dit moment zijn we bezig met het organiseren van een opleiding voor verenigingsscheidsrechters, waarschijnlijk in samenwerking met een andere Goudse vereniging. Ben je minimaal 14 jaar oud, heb je ervaring met het fluiten van wedstrijden 11 tegen 11 en wil je deze opleiding graag volgen om (nog) beter deze wedstrijden te gaan fluiten? Meld je dan aan voor deze cursus: scheidsrechters_jeugd@gcfc-olympia.nl. Deze cursus is ook voor scheidsrechters, die seniorenwedstrijden fluiten. Voor wie de ambitie heeft om voor de KNVB te gaan fluiten is deze cursus de verplichte tussenstap naar de opleiding SO3. 

Foto uit Olympia archief: wedstrijd Olympia 1 - Oud Internationals t.g.v. het 70-jarig bestaan in 1956 onder leiding van de bekende scheidsrechter Leo HornAfbeeldingen

  • Waar zouden we zijn zonder de scheids? Scheids bedankt!
  • Waar zouden we zijn zonder de scheids? Scheids bedankt!
  • Waar zouden we zijn zonder de scheids? Scheids bedankt!


Plaats reactie

Only registered users may post comments.