View Article

15

Trainingskamp Tenerife 2017 - Dag 6

Eerst nog even terug naar de vrijdag, waar de Strijd der Titanen gespeeld werd. De beelden van dit spektakel zijn nu online te bekijken in een videoverslag via de volgende link: Videoverslag dag 5. 

En voor je het weet is het dan alweer zaterdag en staat de laatste training van deze week op het programma. Maar, voor het zover is, wordt er eerst nog een teamfoto gemaakt én hebben we speciale gasten, want worden we gevolgd door een Spaanse cameraman gedurende deze training en alles wat daarbij komt kijken. Dit voor een promo, die we later met jullie zullen delen. 

De training; lekker fel zoals reeds verwacht, voor beide elftallen. Er worden vele trainingsvormen afgewerkt op het veld, er worden de nodige spelers onder handen genomen door middel van hersteltrainingen en er wordt aan de conditie gewerkt, net buiten het stadion, waar een zeer lange, steile trap diverse malen rennend en sprintend betreden wordt. Een impressie van de laatste training, inclusief een terugblik op deze week met Tom Rietberg, staat inmiddels ook online, via de link Videoverslag dag 6. Ook staan er diverse foto's online, te bekijken via het album op Facebook!

Nadat beide elftallen de training hebben afgerond is het tijd om de mensen van de organisatie op Tenerife en zeker de mensen van Las Zocas te bedanken voor hun gastvrijheid gedurende deze week. Een mooie trainingsaccommodatie waar nu in het 2e jaar gebruik van gemaakt mag worden. Bij terugkomst in het hotel wordt er met elkaar geluncht en daarna is het even een paar uur genieten van het nog aanwezige zonnetje. 

Morgen een rustige dag op het programma, al zullen we zeker nog proberen wat leuke filmpjes te maken, die dan uiteraard weer via de nodige social media kanalen gedeeld zullen worden! Afbeeldingen

  • Trainingskamp Tenerife 2017 - Dag 6
  • Trainingskamp Tenerife 2017 - Dag 6
  • Trainingskamp Tenerife 2017 - Dag 6
  • Trainingskamp Tenerife 2017 - Dag 6


Plaats reactie

Only registered users may post comments.