View Article

29

Uitnodiging ALV op 10 december

Beste Olympiaan, of ouders/verzorgers van Olympia jeugdleden,

Op maandag 10 december 2018 om 20.30 uur vindt de Algemene Leden Vergadering van GC&FC Olympia plaats in het clubhuis. Wij nodigen u van harte uit om bij de ledenvergadering aanwezig te zijn. 

Op de agenda staan de gebruikelijke jaarlijks terugkerende agendapunten, zoals het vaststellen van de notulen, het goedkeuren van de financiële jaarstukken en de verkiezing van bestuursleden. Daarnaast vragen wij de vergadering om een aantal wijzigingen in het normen- en waardenbeleid te accorderen.

Verder willen wij als bestuur de avond graag gebruiken om met de leden van gedachten te wisselen over een aantal zeer relevante ontwikkelingen, zoals:
* De toekomst van prestatievoetbal senioren op zaterdag/zondag, toelichting op de KNVB scenario’s en wat vinden wij daarvan als Olympia?
* Verschuiving van (een deel van) het jeugdvoetbal naar de zondag
* Olympia Duurzaam, het project om zonnepanelen op het dak te installeren en zo zelf voor onze energievoorziening te kunnen zorgen
* Overige suggesties en ideeën om de vereniging nog beter of aantrekkelijker te maken

Wij zijn benieuwd naar uw mening en hopen op uw aanwezigheid op 10 december! Relevante vergaderstukken zullen op de vergadering worden uitgereikt.

Het Bestuur

 
Plaats reactie

Only registered users may post comments.