View Article

04

Smakelijke afsluiting seizoen door "HardeBallen"

Aan de Notaris d'Aumerielaan te Reeuwijk is de Motorboot en Watersportvereniging Reeuwijk (MWR) gehuisvest. Het doel van de vereniging is het beoefenen en bevorderen van de watersport voor actieve, gezellige watersporters,zowel zeilers als sloep-/motorboot vaarders. 

Op 28 november jl. was MWR in hun prachtige clubhuis,de gastvrije gastheer voor een twintigtal enthousiaste deelnemers,mannen en vrouwen,aan de competitie van "HardeBallen", de Jeu de Boules afdeling van Olympia, die hier het seizoen afsloten. Vanaf begin februari werden wekelijks,op de woensdagmiddag,de degens gekruist op het grindveld bij Olympia, met passie en humor.

Op de speeldagen werden per speler drie wedstrijden gespeeld en na 21 november kon de eindstand worden opgemaakt. Hoewel het meedoen belangrijker was dan het winnen,werd er dikwijls gebouled op het scherp van de snede.Het niveau was zeer aanvaardbaar en talenten, zoals Hamid Hamtaite,braken door. Regisseur Pim van het Hoog sprak de winnaars toe en overhandigde hen de bekers en medailles.

De eindstanden:

Vrouwen: 1 Nel van der Wolf.              Mannen: 1 Vincent Govers.

                2 Ank Hagen.                                      2 Arlo van Vliet.

                3 Agnes Schoonderwoerd                3 Hans van Zutphen.

Speciale vermelding was er voor Hans van Zutphen voor zijn bijzondere bovenhandse techniek. Pechvogel van het jaar was Stan de Ruiter. Veel concentratieverlies. Zijn televisie sprong steeds op zwart als Ajax speelde. Na de prijsuitreiking genoten de aanwezigen van een voortreffelijk stamppottenbuffet.

Op 6 februari 2019  start "HardeBallen"het nieuwe seizoen. Nieuwe deelnemers zijn van harte welkom.

 
Plaats reactie

Only registered users may post comments.