View Article

18

Sponsorcommissie slaat zijn slag!

De commerciële commissie van Olympia heeft in de maand november/december een flink aantal nieuwe sponsors aan zich weten te binden. Vanaf heden zijn de volgende bedrijven officieel partner van Olympia:


 

Marike.life:
Marike.life is gevestigd in Reeuwijk en deelt net als Olympia de passie voor sport. Dit bedrijf biedt personal training aan en combineert dit met fysiotherapie en voedingscoaching. Dit doet Marike.life niet alleen voor particulieren, maar ook in de vorm van bedrijfstrajecten. Doordat Marike.life verschillende fysiotherapeuten heeft die vooral gericht zijn op sportblessures en blessurepreventie, hebben wij voor de sporters van Olympia een goede partner gevonden waarmee een actieve en sportieve samenwerking gestart kan worden. Marike.Life gaat adverteren op Olympia-tv. Voor meer informatie: 
www.marike.life

4T Schoonmaakgroothandel:
Als schoonmaakgroothandel kunnen wij u compleet ontzorgen op schoonmaaktechnisch gebied. Of u nu een dagelijkse reiniger nodig heeft, een probleemoplosser zoekt, of uw sanitaire ruimte moet worden voorzien van dispensers, niets is ons te gek als totaalleverancier. Als schoonmaakgroothandel bieden wij toegevoegde waarde door met u de werkvloer op te gaan, zodat wij op al uw vragen antwoord kunnen geven. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om uw medewerkers op te leiden om op de juiste manier te kunnen omgaan met de producten van 4T. Dit doen wij omdat wij het belangrijk vinden dat uw medewerkers op de hoogte blijven van de laatste schoonmaaktechnieken, want uw medewerkers zijn uiteindelijk de mensen die het op de werkvloer voor u moeten doen. Wij kunnen uw medewerkers in ons pand verwelkomen, waar wij de faciliteiten hebben om hen te trainen, of u kiest ervoor om zelf een locatie uit te zoeken. 4T heeft zich aangesloten bij de businessclub en plaatst een reclamebord op de stellage achter het doel op het hoofdveld van Olympia. Voor meer informatie:
http://www.4t.nu

Clipzz!:
Als zelfstandige kantoorvakhandel zijn wij aangesloten bij Quantore, één van de grootste spelers op het gebied van kantoorartikelen. Quantore zorgt al bijna 100 jaar voor slimme inkoop en excellente logistiek, zodat wij ons volledig kunnen richten op deskundig advies en persoonlijke service. Je profiteert bij ons dus van het beste van twee werelden! Dankzij de intensieve samenwerking met Quantore kunnen we bovendien onze prijzen laag houden en leren we iedere dag beter in te spelen op de wensen van jou. Maak een keuze uit de ruim 23.000 artikelen die in kantooromgevingen worden gebruikt en laat je inspireren door de tips en deskundig advies van onze medewerkers. Clipzz! heeft zich aangesloten bij de businessclub. Voor meer informatie:
http://clippzofficesupplies.nl

Restaurant De Beren (locatie Gouda):
Na meer dan 30 jaar geniet je bij De Beren nog steeds van de heerlijkste vlees- en visgerechten, thuis én in onze restaurants. Deze bieden wij aan in royale porties en tegen een vriendelijke prijs. De groei die we doormaken is niet alleen te danken aan het gezellige karakter van onze vestigingen, maar ook aan de kwaliteit en versheid van de producten waar we iedere dag met plezier mee werken. Bijvoorbeeld onze beroemde spare ribs naar eigen berenrecept, malse Hollandse kipfilet, voortreffelijke varkensvlees, rundvlees van Zuid-Amerikaanse runderen, sauzen en marinades naar eigen recept. Ook zijn we trots op onze medewerkers, die zich iedere dag weer volledig inzetten om met de allerbeste service de verwachtingen van onze gasten en klanten te blijven overtreffen! De Beren plaatst een reclamebord op de stellage achter het doel op het hoofdveld van Olympia. Voor meer informatie:
https://www.beren.nl 

Optie A:
In 2012 is Optie A opgericht. Het bedrijf focust zich op BrandRetail experience. Samen is er 40 jaar ervaring binnen het bedrijf aanwezig op het gebied van retail. Optie A werkt voor gerenommeerde bedrijven als Nike, WE, en Scotch & Soda. Onze specialiteit is storytelling en optimale shopping experience. Optie A biedt u een 360º concept van disign, productie, installatie en visuele merchandising. Optie A wordt shirtsponsor van het meidenteam MO15-1. Voor meer informatie
http://optiea.com

Autobedrijf Boonstoppel jr.:
Boonstoppel jr. is gevestigd in Waddinxveen en dealer van de merken Suzuki, Mitsubishi en Nissan. Behalve voor de aankoop van een nieuwe auto kunt u bij Boonstoppel ook terecht voor onderhoud en een groot aanbod occasions. Boonstoppel is een erkend autobedrijf dat in het verleden ook al een sponsor van Olympia was. Inmiddels heeft Boonstoppel twee vestigingen in Waddinxveen. Boonstoppel Peugeot zit op de Zuidelijke Rondweg. Boonstoppel jr. met de merken Suzuki, Mitsubishi en Nissan is met zijn showroom en werkplaats gevestigd aan de Oranjelaan. Boonstoppel jr. plaatst een reclamebord op de stellage aan de Bodegraafsestraatweg en adverteert op Olympia-tv. Voor meer informatie:
https://www.boonstoppel-jr.nl

WL-ICT b.v.:
Is dé specialist op het gebied van datanetwerken, glasvezeloplossingen en telecommunicatie. Een goed netwerk voor uw dataverkeer is in deze tijd onmisbaar. Om u te voorzien van een datanetwerk, glasvezel- en telecommunicatieoplossingen, geven wij graag advies op maat dat gebaseerd is op uw huidige én toekomstige behoeften.WL-ICT is een onafhankelijke, gecertificeerde installateur en maakt gebruik van de beste systemen en producten. WL-ICT heeft gekozen voor een bord op de stellage aan de Bodegraafsestraatweg en een lidmaatschap van de Businessclub Olympia. Voor meer informatie:
https://www.wl-ict.nl

Kringloop Gouda:
Stichting Kringloop Gouda & Kinderkringloop is een, specifiek op de gemeenschap van Gouda en omstreken gerichte, kwaliteits-kringloopwinkel en organisatie. Deze zet zich in om het duurzaam (her)gebruik van materialen en goederen te bevorderen. Een kringloopwinkel die zich onderscheidt doordat deze net wat meer te bieden heeft. Een winkel waar iedereen terecht kan voor mooie tweedehands spullen en speciaal gericht op kinderen. Stichting Kringloop Gouda & Kinderkringloop heeft geen winstoogmerk en zal de gelden, die na verrekening van kosten en noodzakelijke reserveringen overblijven, geheel doneren aan Stichting Kinderarmoede. Kringloop Gouda heeft gekozen voor een bord op de stellage aan de Bodegraafsestraatweg. Meer weten over deze stichting?
http://www.kringloop-gouda.nl
 

De Hypotheekshop:
Al sinds 1991 kan iedereen bij De Hypotheekshop terecht voor een duidelijk verhaal over hypotheken, pensioenen en verzekeringen. We zijn volledig onafhankelijk, geven je ongekleurd advies en een duidelijk antwoord op elke financiële vraag. Wij willen graag ons steentje bijdragen aan je nieuwe (t)huis, jouw woongeluk en je financiële welzijn. Dus ook ná het afsluiten van de hypotheek kunnen we een oogje in het zeil houden. Wij zorgen dat jouw hele financiële huishouding op orde is. En dat geeft rust. De Hypotheeksop wordt kledingsponsor van Olympia zaterdag 1. Voor meer informatie:
https://www.hypotheekshop.nl/

Le Patapouf:
Party- en zalencentrum Le Patapouf is al jaren de feestlocatie van Gouda. Bij Le Patapouf kunt u terecht voor onder meer: Trouwfeesten, bedrijfsfeesten, jubilea, verjaardagen en doopfeesten. Verder lenen de zalen zich prima voor vergaderingen, condoleances, lezingen en workshops. Hans en Sandra Eikenaar zorgen dat ieder evenement geslaagd is en staan met veel passie en professionaliteit voor u klaar. Le Patapouf wordt kledingsponsor van Olympia zaterdag 1. Voor meer informatie:
https://www.le-patapouf.nl/

 

 

 

 

 

 
Plaats reactie

Only registered users may post comments.