View Article

20

Trainer/Coach JO19-2 gezocht!

Olympia uit Gouda is een ambitieuze club waar ontwikkeling van de individuele speler centraal staat. Van trainers wordt verwacht dat ze spelers vooruit helpen in hun (voetbal)ontwikkeling en dat ze samenwerken om een Top-Jeugdopleiding bij Olympia te creëren. 

Voor de JO19-2 zoeken we een gemotiveerde trainer, een teambuilder, met goede communicatieve en sociale vaardigheden. Liefst in bezit van KNVB juniorentrainer (of gemotiveerd om deze opleiding te gaan volgen) en bij voorkeur met ervaring in het trainen en coachen van een juniorenteam. 

Het komende jaar gaat deze groep starten in de 4e klasse. De groep bestaat uit een mix van recreatieve spelers, eerstejaars spelers die in O17 selectie hebben gespeeld en wekelijks een aantal spelers uit de O19 selectiegroep. De JO19-2 traint op maandag en woensdag en speelt zijn wedstrijden op zaterdagen.

Olympia is een vereniging met een rijke historie en een goede organisatie, waar je een prima vergoeding ontvangt en waar volop opleidingsmogelijkheden en kansen zijn om je verder te ontwikkelen als trainer binnen een ambitieuze en talentvolle trainersgroep. 

Reacties kunnen gestuurd worden, met voetbal CV en een korte motivatie naar hjo@gcfc-olympia.nl gericht aan Jan Chris Kuipers, Hoofd Jeugdopleiding.

 
Plaats reactie

Only registered users may post comments.