View Article

14

Update: Fantastische start van 2019 voor Olympia!

Woensdag 16 januari overhandigde wethouder sport Michiel Bunnik symbolisch het toekomstige kunstgrasveld aan onze voorzitter onder gejuich van pupillen en trainers.

 

Bericht van maandag 14 januari 2019

Het nieuwe jaar is op 1 januari ingeluid tijdens de traditionele Nieuwjaarsreceptie.  Namens het bestuur wens ik ook hierbij alle Olympianen, familie, vrienden, vrijwilligers en onze sponsoren een heel mooi, sportief en vooral gezond jaar 2019 toe. We beginnen het jaar met geweldig nieuws voor onze club.

Dat nieuws is dat het Goudse college van burgemeester & wethouders heeft besloten om in de zomerstop van 2019 ons natuurgras hoofdveld te vervangen door kunstgras. Daarmee wordt het grote tekort aan veldcapaciteit bij Olympia opgelost. Na de zomer kan er altijd worden gespeeld  op het hoofdveld en nog belangrijker, er kan dan ook daar getraind gaan worden. Een enorme vooruitgang in de eerste plaats voor al onze trainers, voetbalteams, vrijwilligers en supporters. Maar het geeft ons ook ruimte om verder te groeien in het voetbalaanbod en om door te gaan met het organiseren van evenementen en maatschappelijke activiteiten.

Na de opening van ons fraaie nieuwe clubgebouw in 2014 is dit een nieuwe mijlpaal voor Olympia! We zijn daar ontzettend blij mee en zien er naar uit om SPORT.GOUDA, beheerder van de velden namens de gemeente Gouda, te ondersteunen bij het succesvol realiseren van dit project.

Later deze week is ook de kick-off van het project Olympia Duurzaam waarmee we door het plaatsen van zonnepanelen op het dak van het clubhuis grotendeels in onze eigen energiebehoefte kunnen voorzien. Hou de berichtgeving daarover in de gaten. Met elkaar maken we ook hier weer een geslaagd project van.

 

Edo Neefjes, voorzitter

Op woensdagmiddag 16 januari is er om 16.15 uur op het hoofdveld een officieel moment waarbij de wethouder sport Michiel Bunnik het project zal ‘aftrappen’. Zie bijgaande persuitnodiging van de gemeente Gouda die vanochtend is uitgegaan.Afbeeldingen

  • Update: Fantastische start van 2019 voor Olympia!
  • Update: Fantastische start van 2019 voor Olympia!
  • Update: Fantastische start van 2019 voor Olympia!


Plaats reactie

Only registered users may post comments.