View Article

17

Crowdfunding actie Olympia Duurzaam van start!

Vanavond is de Olympia Duurzaam crowdfunding actie van start gegaan. We willen met hulp van alle leden 234 zonnepanelen op het dak van het clubhuis installeren. Zo helpt Olympia mee om het klimaat te beschermen en voorzien we grotendeels in onze eigen energiebehoefte. De Olympia Duurzaam actie is afgetrapt met de eerste donateurs. 

De eerste donateurs hebben de campagne opgestart met de onthulling van de Olympia Duurzaam roll-banner. 

  • Jeugdleden Oscar en Maurice de Jong hebben op 30 juni 2018 bij de Rabobank Sponsorfietstocht ieder 60 km gefietst en daarmee met 13 andere fietsers voor Olympia 330 euro verdiend voor zonnepanelen. 
  • Ron van den Berg is altijd in voor vernieuwing. Hij heeft de baropbrengst van de reünie wedstrijd tussen Olympia en VV Moordrecht op 18 november j.l. gedoneerd aan de club voor dit project. Zoon Sven van den Berg, tevens architect van onze fraaie nieuwbouw, is vanavond aanwezig namens de familie. 
  • Erelid Frank Vervoort heeft zich direct aangemeld als donateur voor dit mooie initiatief.

Het zou geweldig zijn als alle leden willen helpen om deze actie te laten slagen, dus kijk hoe je mee kunt doen en stuur de actie door naar zoveel mogelijk contacten! De actie loopt twee maanden: van 17 januari tot 17 maart. Via een klik op de poster op de homepage of via een scan van de QR code op o.a. de banner vindt u alle informatie over hoe u mee kunt doen aan de crowdfunding actie. Of ga naar de website: www.gcfc-olympia.nl/olympiaduurzaam

We zullen op de homepage regelmatig een update geven over de voortgang van deze actie met vermelding van de donateurs.

We zijn al een hele tijd bezig dit project voor te bereiden. Speciale dank hierbij aan Peter Lugthart en Hans Streefland (foto) voor de technische ondersteuning! En aan Stijn Schiphorst voor het ontwerp van de poster en de media strategie.

Edo Neefjes, voorzitterAfbeeldingen

  • Crowdfunding actie Olympia Duurzaam van start!
  • Crowdfunding actie Olympia Duurzaam van start!


Plaats reactie

Only registered users may post comments.