View Article

19

MO15-1 kampioen!

Vandaag, zaterdag 19 januari, is geschiedenis geschreven: voor de eerste keer is een meidenteam bij Olympia (najaars)kampioen geworden. Van harte gefeliciteerd meiden en teambegeleiding! Super! Trainer/coach Menno Borst " We zijn supertrots dat we kampioen zijn geworden. En dat we het nu gaan proberen in de 1-ste klasse."

Menno: "Het was een moeilijke wedstrijd vandaag. Sterke tegenstander (ONA MO15-1), die het echt niet cadeau ging geven. En veel zenuwen. De meiden hebben zich er doorheen geslagen en zijn een ervaring rijker. En wel verdiend gewonnen, maar ik ben niet helemaal neutraal ..."

Al voor de wedstrijd was het een feestje. Als verrassing hing er sponsorkleding klaar in de kleedkamer. Gesponsord door de ouders van speelster Lotte Kolenbrander.

Bij Olympia komen dit seizoen 6 meidenteams uit in de competitie. Het eerste vrouwenteam uit de 132-jarige geschiedenis van onze verenging startte in 2012. Zij zijn sindsdien twee keer gepromoveerd en spelen nu in de 2e klasse op zondag. Daarnaast speelt een vrouwenteam in de 18+ competitie op vrijdagavond. Volgend jaar ook een 30+ competitieteam bij de vrouwen....? Er zijn al dames aan het trainen, ze zoeken nog versterking. Meer informatie kun je krijgen bij Rob vd Gaag (contactpersoon vrouwenvoetbal (senioren)) of Louise Hekelaar (een van de initiatiefneemsters, tevens trainster en coach bij de jeugd). Of zou jij je actief willen inzetten voor de verdere ontwikkeling van het meidenvoetbal bij de jeugd? Neem dan contact op met jeugdcommissie voorzitter Orbo Verschuur; er is een vacature voor de portefeuille meidenvoetbal in de jeugdcommissie.

Goede voorjaarscompetitie (jeugd) en tweede helft competitie (senioren) allemaal!

 

 

 Afbeeldingen

  • MO15-1 kampioen!
  • MO15-1 kampioen!
  • MO15-1 kampioen!
  • MO15-1 kampioen!
  • MO15-1 kampioen!


Plaats reactie

Only registered users may post comments.