View Article

28

Olympia zaterdag 1 door sponsors in nieuwe outfit

Olympia Zaterdag 1 is een herenvriendenteam dat uitkomt in de reserve 6e klasse. De mannen werden na de winterstop in nieuwe kleding gestoken door sponsors Le Patapouf en De Hypotheekshop. Op de foto wordt de nieuwe outfit trots getoond bij het uitdelen van de kledingpakketten bij sponsor zalencentrum en feestlocatie Le Patapouf. 

Door tekort aan spelers (door studie/werk verhuisd of geen tijd meer) kon Zaterdag 1 van vorig seizoen niet als team doorgaan. Door aan te sluiten bij Zaterdag 3 en een transfer van spits Ayham van het eveneens eind vorig seizoen opgeheven Zaterdag 4 ontstond een nieuwe formatie. De klik blijkt goed, want nieuw Zaterdag 1 ging de winterstop in als koploper. Dus volgde een charmeoffensief richting coach/ouder Mark Bonkestoter en ouders Hans en Sandra Eikenaar. En met succes, want De Hypotheekshop en Le Patapouf werden als sponsor gestrikt. Voor veel spelers is het de eerste keer in hun voetbalcarrière dat ze met sponsorkleding op het veld staan, dus niet zo gek dat de mannen daar trots op zijn. En er wordt leuk gevoetbald, dus kom eens kijken op de zaterdagmiddag. En na de wedstrijd is het ook altijd gezellig tijdens de derde, vierde en soms vijfde helft……… 

 

Op de foto van links naar rechts, boven naar onder: Hans Eikenaar (sponsor), Hans van Herk (assistent scheidsrechter), Delano de Ruwe, Bas Gelderblom, Michael van Herk, Robbert Bikker, Ryan Sloof, Youri Bonkestoter, Ayham Alkhouli, Rick Timmermans, Didier van Esch, Mark Bonkestoter (coach/trainer/sponsor), Edo Neefjes (coach/trainer), Maarten van Dongen, Jeffrey Kop, Rick Boot, Vincent Eikenaar (keeper), Rick Kraaijeveld, Gino Zwanenburg, Fabian Neefjes, Jeroen van Lookeren en Twan Dessing. Op de foto ontbreken: Rob Hamberg en Tom Roeloffs.


Wil je meer informatie over teamsponsoring? Neem contact op met Michel Heuvelman via commercie@gcfc-olympia.nl. 

 

De Hypotheekshop:
Al sinds 1991 kan iedereen bij De Hypotheekshop terecht voor een duidelijk verhaal over hypotheken, pensioenen en verzekeringen. We zijn volledig onafhankelijk, geven je ongekleurd advies en een duidelijk antwoord op elke financiële vraag. Wij willen graag ons steentje bijdragen aan je nieuwe (t)huis, jouw woongeluk en je financiële welzijn. Dus ook ná het afsluiten van de hypotheek kunnen we een oogje in het zeil houden. Wij zorgen dat jouw hele financiële huishouding op orde is. En dat geeft rust. Voor meer informatie: https://www.hypotheekshop.nl/gouda

 

Le Patapouf:
Party- en zalencentrum Le Patapouf is al jaren de feestlocatie van Gouda. Bij Le Patapouf kunt u terecht voor onder meer: Trouwfeesten, bedrijfsfeesten, jubilea, verjaardagen en doopfeesten. Verder lenen de zalen zich prima voor vergaderingen, condoleances, lezingen en workshops. Hans en Sandra Eikenaar zorgen ervoor dat ieder evenement geslaagd is en zij staan met veel passie en professionaliteit voor u klaar. Voor meer informatie: 
https://www.le-patapouf.nl/

 
Plaats reactie

Only registered users may post comments.