View Article

19

Olympiaan Ton Kaandorp overleden - nadere informatie

We hebben het trieste bericht ontvangen dat ons zeer gewaardeerde clublid en speldendrager Ton Kaandorp 14 februari j.l. op 72-jarige leeftijd is overleden. We wensen de familie en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies. De crematieplechtigheid vindt plaats op donderdag 21 februari om 17.00 uur in de aula van Crematorium IJsselhof.

 

Het crematorium ligt aan de Goejanverwelledijk 6 in Gouda. Na afloop is er een informeel samenkomen in de ontvangstruimte. Zie bijgaande foto voor een link naar de website van Monuta voor nadere informatie. U kunt daar ook een persoonlijke herinnering of condoleance plaatsen.

Olympia

Ton wordt in 1958 op 11-jarige leeftijd lid van Olympia. Hij speelt in de Olympia jeugd en daarna maakt hij de overstap naar de senioren. Dat is in een bloeiperiode van het amateurvoetbal eind jaren 60, begin jaren 70 waarin ook Olympia meer dan tien senioren elftallen heeft op zondag. Ton is een echte teamspeler die ook houdt van de gezelligheid na de wedstrijd. Hij speelt onder andere in het befaamde Olympia 7 dat kampioen wordt tijdens het 100-jarig bestaan van Olympia in 1986. Ook naast het voetbal is Ton actief voor de club. Zo maakt hij deel uit van het bestuur van de supportersvereniging Olympia. Ook is hij jarenlang actief bij ons  onderhoudsteam op de maandag-, woensdag- en vrijdagochtenden. In november 2018 kreeg Ton nog de speld voor 60 jaar onafgebroken lidmaatschap van Olympia uitgereikt.

Namens het bestuur,

Edo Neefjes, voorzitter

Afbeeldingen

  • Olympiaan Ton Kaandorp overleden - nadere informatie
  • Olympiaan Ton Kaandorp overleden - nadere informatie


Plaats reactie

Only registered users may post comments.