View Article

28

Contributie betalen met Rotterdampas met kindpakket, aanschaf sporttenue via Kinderfonds

Met het kindpakket gekoppeld aan de Rotterdampas kun je bij Olympia de contributie betalen voor leden van 4 tot 18 jaar. 

De gemeente Gouda heeft als beleid, dat kinderen gelijke kansen moeten hebben om zich te kunnen ontwikkelen en biedt daarom het Kindpakket aan. Het Kindpakket is bedoeld voor kinderen (4 tot 18 jaar) die opgroeien in gezinnen met een laag inkomen (tot max 120% bijstandsnorm) waar weinig geld overblijft om te kunnen besteden aan sporten of andere zaken buitenshuis. Dit kindpakket is gekoppeld aan de Rotterdampas. 

Rotterdampas

In maart van ieder jaar worden er twee coupons op de Rotterdampas gezet, die per coupon staan voor een halfjaar lidmaatschap van een vereniging of voor muzieklessen. Heeft uw kind bijvoorbeeld de zwemles betaald met de Rotterdampas, dan is het niet mogelijk om diezelfde periode een andere sport of muzieklessen met de Rotterdampas te betalen.

Bij Olympia kan met de Rotterdampas (het inschrijfgeld als je nieuw lid bent en) de contributie betaald. Gezinnen die van deze regeling gebruik willen maken, kunnen de Rotterdampas aanvragen bij de gemeente Gouda. Een kopie van hun Rotterdampas, met daarop geschreven de naam van het kind dat lid is van Olympia, kunt u in de brievenbus ‘bestuur’ in de hal van het clubhuis doen. 

 

Kopie van Rotterdampas naar secretaris

Na ontvangst van deze kopie wordt door de secretaris van het bestuur voor verwerking zorg gedragen. Doordat het in het systeem van Olympia niet mogelijk is om de aanmaak van facturen op betaling via Rotterdampas te selecteren, ontvangt u soms toch zelf ook een factuur voor de contributie via de ledenadministratie. Indien u bij de secretaris heeft aangegeven, dat de contributie via de Rotterdampas moet worden betaald en u heeft nog geen andere sport via de Rotterdampas laten vergoeden, hoeft u deze factuur uiteraard niet nogmaals te voldoen. Is het geld al automatisch afgeschreven van uw rekening terwijl u met de Rotterdampas betaald? Storneer (via uw bank) dan het geld. 

Heeft u vragen? Deze kunt u richten aan: Gaby Dols, secretaris GC & FC Olympia, e-mail: secretaris@gcfc-olympia.nl

 

1. Vraag een Rotterdampas met Kindpakket aan bij de gemeente Gouda: Website gemeente Gouda / Rotterdampas

2. Doe een kopie van de Rotterdampas met de volledige naam van de jeugdspeler en de geboortedatum in de brievenbus van het bestuur bij Olympia (in de hal)

3. Olympia regelt betaling van de contributie met de Rotterdampas (kan alleen als de vouchers niet al voor iets anders worden gebruikt). 

 

Vergoeding tenue Olympia via het Kinderfonds

Naast de Rotterdampas bestaat ook de mogelijkheid om via het kinderfonds (tot 18 jaar) een Olympia-tenue (shirt, short en kousen) en verplichte materialen (scheenbeschermers) aan te schaffen. Ouders kunnen via de website van de Brede School het aanvraagformulier downloaden en invullen, laten ondertekenen door een professional (in dit geval secretaris GC & FC Olympia) en opsturen of in de brievenbus van de Brede School op school te doen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het Kinderfonds? Neem dan contact op met Ayse Candan (Brede School coördinator) via ayse.candan@bsgouda.nl of 0182-527101.
Plaats reactie

Only registered users may post comments.