View Article

26

Het schoolvoetbaltoernooi start weer

Woensdagmiddagen 3 en 10 april 2019 wordt weer bij 5 Goudse voetbalverenigingen gevoetbald door teams van basisscholen voor een plek in de Goudse finale. Nieuw: spelen in de nieuwe voetbalvormen 8 tegen 8 (groepen 7/8) en 6 tegen 6 (groepen 5/6). Ook nieuw: een oproep om tijdens het toernooi niet te roken langs de lijn en in de buurt van de kinderen bij/door alle deelnemende verenigingen: Website Sport.Gouda. Iedereen is van harte welkom om de voetballers te komen aanmoedigen. De groepen 5/6 spelen bij Olympia op het hoofdveld (mits bespeelbaar) en 7/8 op kunstgras. Start toernooi: 13.30 uur. Einde: 17.00 uur.

Deelnemende teams bij Olympia tijdens het schoolvoetbaltoernooi

Jongens groep 7/8 op 3 april:


Meiden groep 5/6 op 3 april

Jongens groep 5/6 op 10 april

Meiden groep 7/8 op 10 april

Rookvrije generatie

Bij Olympia hangen sinds oktober (stoptober) borden lans de velden met het verzoek om niet meer in de buurt van kinderen te roken. Doel van deze landelijk gepromote actie is om kinderen te beschermen tegen tabaksrook en de verleiding om te gaan roken. Roken is in Nederland een van de belangrijkste doodsoorzaken, onder meer doordat de kans op het krijgen van verschillende vormen van kanker door roken enorm toeneemt. Als je stopt met roken, dan nemen deze risico's weer af. 

Jeugdcommissie voorzitter Orbo Verschuur vertelt in Introductie filmpje Olympia Rookvrije Generatie meer over de actie bij Olympia.

Meer informatie over het schoolvoetbaltoernooi?

Esther van Zutphen (manager pupillen) en Wilma Neefjes zijn bij Olympia het aanspreekpunt. Jelle Melkert is contactpersoon bij Sport.Gouda. Esther van Leeuwen-Remmerswaal is bij Olympia aanwezig tijdens schoolvoetbal als wedstrijdleiding vanuit Sport.Gouda.

Veel plezier! En alle spelbegeleiders, scheidsrechters, barbezetting, onderhoudsteam, etc.: bedankt al vast voor jullie hulp! 

Gratis clinics

En natuurlijk alle trainers, die hebben geholpen bij de gratis clinics ter voorbereiding van het schoolvoetbal. Aanstaande vrijdag is de laatste clinic van 18.00 tot 19.00 uur (vol; zie foto). Voor teambegeleiders is er tijdens de clinic een korte uitleg over de nieuwe spelvormen in de kantine. Afbeeldingen

  • Het schoolvoetbaltoernooi start weer
  • Het schoolvoetbaltoernooi start weer


Plaats reactie

Only registered users may post comments.