View Article

26

Trainer Bart ziet Abraham

Trainer / coach Bart de Ruiter werd zaterdag 23 maart 50 jaar. Bij aankomst op Olympia hingen er slingers en zat de JO13-3 met aangeklede pop op de tribune al te zwaaien. Het shirt was een gloednieuw Feyenoord shirt met achterop Bart 50. Een enorme en leuke verrassing voor hem.

De pop ging uiteraard mee de dugout in tijdens de wedstrijd. De verdediging stond weer als een huis. Met grote inzet, goede combinaties en sportieve duels was Olympia duidelijk beter dan Stolwijk. Het openingsdoelpunt werd dan ook snel gemaakt doordat zoon Luuk de strakke voorzet van Cas in de verre hoek plaatste. De enige serieuze tegenaanval in de 1e helft zorgde voor de onverwachte 1-1. De opdracht was om in de 2e helft net zo fel te spelen. De doelpunten vielen snel uit mooie combinaties vanaf de flanken; een terechte 5-1; het 2e kado die dag.  

Na de wedstrijd werd hij toegezongen door de ouders van het team, waarbij ook de ouders van Stolwijk meededen met het “hiep hiep hoera”.

Uiteraard werd er getrakteerd en gingen de Olympianen blij en tevreden naar huis.

Artikel over de jarige Bart van JO13-3 is ingezonden via ouder Martina Bloemzaad. JO13-3 speelt het voorjaar in de 5e klasse (is twee klassen gepromoveerd t.o.v. het najaar). 

Heb je ook een leuk berichtje met foto voor de website? Stuur het via je coördinator of rechtstreeks naar een van de leden, die op de website artikelen kunnen plaatsen (o.m. Ton Molenaar, Mirelle Kool, Esther van Zutphen en Wilma Neefjes).
Plaats reactie

Only registered users may post comments.