View Article

28

Door in de beker en Rijnmondcup

Voetbal gaat in de eerste plaats natuurlijk om plezier. Plezier in het spelletje, in sporten en het voetballen met elkaar. En zeker bij de senioren de gezelligheid na afloop. Maar als je er samen voor gaat en dan ook nog beloond wordt met een mooi resultaat is het feest. Dit weekend spelen drie pupillenteams weer voor de beker. JO9-4 staat in de 1/8 finale, JO11-3 in de kwartfinale en JO12-1 (speelt uit) zelfs al in in de halve finale voor de KNVB beker. Heel knap dat ze zo ver zijn gekomen. Ook ons senioren veteranenteam bekert nog door. Heel veel succes allemaal, maar natuurlijk vooral veel plezier!

Alle competitieteams starten het seizoen met bekerwedstrijden voor dat de reguliere competitie begint. Na de eerste poulefase volgt de knock out fase in meerdere rondes met soms een walk over. Bij gelijke stand in de knock outfase wordt de winnaar en daarmee degene die door gaat in de beker, bepaald door strafschoppen met het ABBA systeem. 

Naast bekerwedstrijden spelen teams in de Rijnmondcompetitie. Ook daar zijn al meerdere teams dit seizoen ver gekomen. Afgelopen dinsdag plaatste O19 zich weer voor een volgende ronde. Ook O17, O13, O10 en O9 in de jeugd en O23 in de senioren hebben zich geplaatst voor een volgende ronde. Ook jullie veel plezier en succes!

De Jeugdcommissie.
Plaats reactie

Only registered users may post comments.