View Article

05

De leukste voetbaldagen in de meivakantie op 2 en 3 mei

In de meivakantie organiseert Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek samen met zeven voetbalverenigingen in het Groene Hart voetbaldagen. Wil jij trainen met de leukste trainers, met al je vrienden en leuke prijzen winnen? Dan zijn deze voetbaldagen vol met voetbalplezier, spelletjes en uitdagingen zeker iets voor jou! 

Bericht van de Complete Techniek:

Kan jullie zoon of dochter ook niet zonder voetbal in de vakantie? In de meivakantie organiseert Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek de leukste voetbaldagen van de meivakantie voor maar €79,- op maar liefst zeven locaties in het Groene Hart. 

AAgames

In de meivakantie organiseren we nieuwe AA- games met nieuwe oefeningen, moeilijkere quizzen en spannendere uitdagingen dan ooit tevoren. Wie verzamelt dit jaar de meeste punten?

Lunchen

Na een intensieve, leuke en uitdagende ochtend op het veld lunchen we in de kantine van de club, die een lekkere lunch verzorgt. Je hoeft dus geen lunch klaar te maken. Altijd fijn. Maar let op! Het kan zijn dat jouw kind allergisch is voor bijvoorbeeld gluten of lactose. We raden aan in dat geval zelf voor een lunch te zorgen.

Sportfoto's

Kom jij nooit toe aan het maken van leuke sportfoto's? In de meivakantie reist een fotograaf met ons mee langs de verschillende oefeningen en uitdagingen die de kinderen te wachten staat. Wil jij niet dat jouw kind wordt gefotografeerd? Stuur ons dan een mailtje en wij zorgen dat dat deze foto's niet worden gepubliceerd. De foto's worden gepubliceerd op de Facebookpagina's van De Complete Techniek.

Aanmelden

Aanmelden voor de voetbaldagen in de meivakantie in Alphen aan den Rijn, Berkel en Rodenrijs, Gouda, Zoeterwoude/Leiden en Nieuwkoop is mogelijk via www.decompletetechniek.nl
Plaats reactie

Only registered users may post comments.