View Article

11

Jeu de boules en schoolvoetbal - jong en oud genieten

Iedere woensdagmiddag wordt jeu de boules gespeeld op het Leen den Braber Sport Plaza bij Olympia. Dames, heren, iedereen is welkom. Deelname aan het spelletje is gratis. Er wordt fanatiek gespeeld en altijd nagepraat bij een gezellige borrel (voor eigen rekening). Pim van 't Hoog en Vincent Govers zijn contactpersonen voor het jeu de boules team. Kom kijken en doe mee!

Esther, onder andere onze fotografe tijdens het schoolvoetbaltoernooi, schiet afgelopen woensdag ook een paar kiekjes van ons jeu de boules team. Vincent schreef er een stukje bij:

"Woensdag jl. genoten de schoolvoetballers en de jeu de boulers tijdens hun sportieve activiteit volop van het heerlijke zonnetje, dat iedereen verwende op ons prachtige complex. Gescoord werd er volop op alle velden. Vol bewondering en met de mond open keken jeugdige bezoekers naar de fanatieke boulers, die streden om ieder punt. Zoals gebruikelijk gaven de dames en de heren elkaar niets toe. Sterker nog, de dames presteerden beter. Waarschijnlijk omdat de vele aanwezige jonge moeders voor concentratieverlies zorgden. Ongetwijfeld zal de jeugd zich op termijn aanmelden voor het jeu de boulen. Een prachtige sport voor iedereen."Afbeeldingen

  • Jeu de boules en schoolvoetbal - jong en oud genieten
  • Jeu de boules en schoolvoetbal - jong en oud genieten
  • Jeu de boules en schoolvoetbal - jong en oud genieten


Plaats reactie

Only registered users may post comments.