View Article

12

Sponsorcommissie Olympia slaat wederom een slag

De sponsorcommissie van Olympia heeft de afgelopen weken niet stil gezeten. Wederom zijn er weer een aantal bedrijven partner geworden van Olympia. We stellen ze aan u voor:

 

AutoFirst Garage Van Dam
Garage Van Dam is al jaren een sterke speler in Gouda en mag zich vanaf 1 januari 2019 AutoFirst Garage Van Dam noemen. AutoFirst is een franchiseformule van inmiddels 135 garagebedrijven die staat voor: waar voor uw geld, online gemak, klanttevredenheid (gemiddeld 8,7 op www.klantenvertellen.nl), opgeleid en gemotiveerd personeel, en altijd toegang tot de laatste innovaties. Bovendien behouden klanten van AutoFirst bij onderhoud hun mobiliteitsgarantie, waardoor een kostbaar pechhulp-abonnement van bijvoorbeeld de ANWB overbodig is. Niet voor niets is de slogan: “Uw auto op de 1e plaats”. AutoFirst Garage Van Dam is gevestigd aan de Wethouder Venteweg 160 in Gouda.
AutoFirst Garage Van Dam heeft gekozen voor aan reclamebord langs het hoofdveld, een advertentie op Olympia-tv en een banner op de voetbal.nl-app.
https://www.autofirst-garagevandam.nl

Versloot Lijmwerken
Edwin Versloot, al een aantal jaren businessclublid, heeft op het meest recente evenement van de businessclub zijn broer Marco geïntroduceerd. De broers werken nauw samen en hebben beide hun eigen onderneming. Daarom is het leuk dat ook Marco Versloot heeft besloten om lid te worden van de businessclub. Het bedrijf van Marco is gevestigd in Gouderak. We heten Marco van harte welkom.

Café BarBier
Het café is ontworpen door eigenaar Ton Vergeer samen met een architect. Het heeft een stoere moderne uitstraling door het gebruik van hout en staal. Er wordt een groot aantal speciaal bieren van de tap geserveerd, maar ook voor een goede kop koffie kunt u er terecht. Het café is daarom al vanaf 10.00 uur geopend. En uiteraard kunt u er ook gezellig een hapje eten. Veel Olympianen weten de weg naar het café inmiddels te vinden. BarBier is een absolute aanwinst op De Markt in Gouda en heeft zich als Businessclublid verbonden aan Olympia.
https://www.facebook.com/BarBierGouda/

Van der Linden Groep Autobedrijven
Is dealer van de merken Hyundai, SEAT en Isuzu voor verkoop en service. Daarnaast beschikt Van der Linden over een groot overdekt occasioncenter. Hier bieden ze een ruime keus aan jong gebruikte auto’s en een aantal klassieke en exclusieve auto’s. Je kunt er ook terecht voor service, onderhoud, bandenhotel, apk-keuring, airco-onderhoud aan alle merken auto’s. Tevens kunnen ze uw auto kosteloos ophalen en weer thuis of op het werk afleveren na de werkzaamheden. Het bedrijf is gevestigd aan de Coenecoop 141 in Waddinxveen en aan de Zalkerbos 1 in Zoetermeer.  Van der Linden heeft gekozen voor een reclamebord langs het hoofdveld en voor een lidmaatschap van de Businessclub.
https://www.vanderlinden-groep.nl

Kalmeijer Keukens
Kalmeijer Keukens is een hecht familiebedrijf met passie voor keukens, interieur en vakmanschap. Ruim tien jaar geleden begonnen vader Ruud en zoon Mike, na jarenlange ervaring in de aannemerij, met het renoveren van keukens. Onder de naam Kalmeijer Keukenrenovatie renoveerden de mannen keukenkasten, keukendeuren, werkbladen, inbouwapparatuur, kranen, spoelbakken, afzuigkappen en meer. Daarnaast begon de vraag naar nieuwe keukens steeds meer toe te nemen. Daarom heeft Kalmeijer Keukens ook sinds enig tijd een eigen showroom. U kunt hier advies inwinnen over zowel keukenrenovaties, nieuwe keukens en sinds kort ook over interieur. Kalmeijer Keukens breidt nog steeds uit. Vader Ruud heeft nog meer zonen die sinds kort actief zijn binnen Kalmeijer Keukens. Naast Ruud, werken ook Nick en Dave bij het bedrijf. Nick ondersteunt en adviseert bij het plaatsen en monteren van keukens en interieur, terwijl Dave, met zijn marketingachtergrond en -kennis, verantwoordelijk is voor het bereiken van de doelgroep van Kalmeijer Keukens. Sinds kort hebben zij de specialisaties kasten, deuren en vloeren ook in de showroom op de Keerkring 39 in Gouda opgenomen. Naast kwaliteit staat Kalmeijer Keukens voor eerlijkheid en transparantie. Kalmeijer Keukens heeft al enige tijd een reclamebord op de stellage aan de Bodegraafsestraatweg en is met ingang van het nieuwe seizoen ook lid van de businessclub.
Voor een kennismaking: https://www.kalmeijerkeukens.nl

Plaats reactie

Only registered users may post comments.