View Article

15

Eerste Stroopwafeltoernooi groot succes!

Zo'n duizend bezoekers, waaronder 360 voetballers, waren zondag bij Olympia te vinden voor het eerste toernooi van een reeks van vier Stroopwafeltoernooien. Een feest voor iedereen mede dankzij de vele vrijwilligers, veelal ouders van de deelnemende Olympianen en sponsoren. Naast voetbal, waar plezier de boventoon voerde, waren er rond de velden ook andere activiteiten georganiseerd. En een zonnetje aan de hemel, al was het wel behoorlijk fris. Een feestje! Een extra feestje voor JO12-1, die de beker voor de eerste plaats in hun poule met hoofdklasse / eerste klasse teams heeft gewonnen. Gefeliciteerd!

Vier jaar geleden startte de toernooicommissie van de jeugd met het eerste Stroopwafeltoernooi. Toen was de doelgroep uitsluitend niet selectieteams, omdat er voor die teams nauwelijks toernooien in het district worden georganiseerd. Een jaar later organiseerde de JC vanuit de pupillen naast de Stroopwafeltoernooien een Ministarstoernooi voor de jongste voetballertjes. Dit seizoen is de organisatie samengevoegd en worden er maar liefst vier toernooidagen neer gezet:

 • Afgelopen zondag 14 april 2019: Hoofdklasse en 1e klasse
  JO8, JO9, JO10, JO11, JO12

  • Zondag 12 mei 2019: Meisjes (1e en 2e klasse)
  9.00 – ongeveer 13.15: MO11, MO13, MO15

  • Donderdag 30 mei 2019: 2e klasse en lager
  9.00– ongeveer 14.00: JO9, JO10, JO11, JO12

  • Zaterdag 1 juni 2019: Mini Stars (4x4 wedstrijden)
  9.00 – ongeveer 12.15: Voetbalschool en JO7 (geboortejaar 2012, 2013)

Daarbij is in de nieuwe commissie een extra professionaliseringsslag gemaakt. Er was al een mooie aparte website stroopwafeltoernooi.nl. Dit keer was op de toernooidag zelf daar online het verloop van de wedstrijden te volgen. Een flitsend opgemaakte kleedkamerindeling op de schermen, maakte het heel eenvoudig om de juiste kleedkamer te vinden. Een prachtig gedrukt toernooiboekje en extra activiteiten als een tuc tuc, stands met voetbalkleding en voetbaltijdschrift. En zoals altijd een mooi springkussen.

We kunnen weer trots zijn op onze toernooicommissie en al die vrijwilligers. Voor de volgende toernooien kunnen we overigens nog extra helpende handen gebruiken. Neem voor meer informatie contact op met de toernooicommissie. Zie overzicht commissies op deze website.

Zie voor verslag ook: Artikel Goudse Post en onze Facebookpagina voor meer foto's. 
Plaats reactie

Only registered users may post comments.