View Article

17

Doe jij mee aan de KinderLoop met Olympia?

Vrijdagmiddag 21 juni om 17.00 uur start een KinderLoop, een wandeling van 24 minuten na een swingende warming up, in speeltuin de Sluis en op de wandelboulevard langs de Gouwe. De Kinderloop is onderdeel van de eerste SamenLoop voor Hoop in Gouda, waarmee geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker. Het wordt een sfeervol evenement met optredens op drie podia, een vuurspuwer, een goochelaar, catering, kraampjes van teams die meedoen met de 24-uurs wandelestafette. En nog veel meer. Olympia vindt het leuk om met pupillen mee te doen aan de KinderLoop. Deelnemen kost 3 euro per kind, waar je ook een T-shirt van KWF voor krijgt. Je kunt je aanmelden bij Wilma Neefjes. Geef je naam, maat voor het T-shirt (122, 152, S of M), en je team daarbij door. Natuurlijk helemaal leuk als je met je hele team mee gaat doen. 


Olympia heeft een traditie om actief te zijn voor goede doelen. Denk aan de Sponsor Fun Run voor Right to Play of het NK Bumpervoetbal voor onderzoek naar alvleesklierkanker of het Randy Memorial Toernooi of het Ghana toernooi. We zetten ons dit keer graag in via de SamenLoop voor Hoop om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Als je (extra) geld wilt inzamelen voor onderzoek naar kanker, denken we graag mee met ideeën hiervoor. Bijvoorbeeld op de foto met Olympiaantje tijdens een Stroopwafeltoernooi voor een klein bedrag? Iets verkopen bij Koningsdag op de vrijmarkt of een collectebus (is beschikbaar via de organisatie van de samenloop) neerzetten bij een activiteit? 

Zie voor meer informatie over de SamenLoop voor Hoop Groene Hart ook Facebook en o.a. artikelen in de Goudse Post.

NB Het getal 24 in de 24 minuten voor de KinderLoop en 24 uur bij de wandelestafette voor teams staat voor de voortdurende strijd tegen kanker. Helaas nog altijd doodsoorzaak nummer 1 onder volwassenen en 2 bij kinderen in Nederland. Er is nog heel veel te winnen door meer onderzoek. 

De laatste nieuwsbrief (april 2019) over de SamenLoop met o.m. informatie over acties van scholen en een avond voor survivors: Warmlopen-2.pdf
Plaats reactie

Only registered users may post comments.