View Article

23

Gezocht: vrijwilligers voor de ontvangst

Informatieavond op 8 oktober

Als u op zaterdag of zondag naar Olympia komt om een wedstrijd te spelen of te bekijken, dan is er een team mensen die dat voor de spelende ploegen mogelijk maakt: de ontvangst. Deze mensen zorgen voor het klaarzetten van doelen en vlaggen, ontvangen de tegenstanders, zorgen dat wedstrijdformulieren worden ingevuld en regelen alles wat verder nodig is om de wedstrijddag soepel te laten verlopen. De ontvangst is een essentieel onderdeel van onze vereniging. Zonder deze enthousiaste mensen kan er niet gevoetbald worden!

Er zijn de afgelopen tijd enkele mensen gestopt en daarom zoeken we een aantal vrijwilligers dat het team van de ontvangst wil versterken. Dit houdt in dat u eens per 8 weken op zaterdag of zondag een ochtend of middag samen met een ervaren collega de ontvangst bemant.
Wilt u meer weten over het werk van de ontvangst en overweegt u op deze manier uw vrijwilligerstaak bij Olympia in te vullen, kom dan naar de informatieavond op maandag 8 oktober om 20.15 uur in de kantine van Olympia.

Schikt die avond u niet of heeft u vragen: stuur een e-mail naar vrijwilligers@gcfc-olympia.nl
Plaats reactie

Only registered users may post comments.