View Article

10

14 MEI OLYMPIA VRIENDENLOTERIJ BELACTIE

Op dinsdagavond 14 mei zal het Olympia clubhuis meer weg hebben van een callcenter. De spelers van de heren- en vrouwenselecties gaan dan alle leden bellen om ze te vragen voor Olympia mee te gaan spelen in de Vriendenloterij. Dus als je dinsdagavond wordt gebeld, neem dan je telefoon op en doe ook mee! Waarom doen we dit? 

In de komende zomerperiode wordt de Olympia accommodatie behoorlijk gerenoveerd. We krijgen kunstgras op het hoofdveld, het natuurgras trainingsveld wordt gerenoveerd, er komen nieuwe hekwerken om het hoofdveld, trainingsveld en het derde veld, er komt een verbetering van de bestrating en drainage rond het hoofdveld en het plein voor het clubhuis, en er komt LED verlichting op het hoofdveld. Het wordt echt een top accommodatie op die manier en we krijgen veel meer mogelijkheden en speel/trainingscapaciteit dan we momenteel hebben. En er zijn nog wat extra wensen…. Daar is geld voor nodig. Daarom doen wij mee aan de belactie van de VriendenLoterij! 

Op dinsdag 14 mei tussen 19.00 uur en 21.30 uur kun je een telefoontje verwachten van een van onze heren of vrouwen selectiespelers met de vraag om mee te spelen met de VriendenLoterij voor Olympia. Het is de moeite meer dan waard, want:

  1.     De helft van jouw lotprijs gaat direct naar onze clubkas!
  2.     Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op fantastische prijzen!
  3.     De VriendenLoterij keert tijdens de belmaanden extra geldbedragen uit aan de drie clubs die de meeste loten hebben verkocht. Laten we dus gaan voor zoveel mogelijk loten!

Hoe meer loten we verkopen, hoe mooier het wordt bij de club. Alvast bedankt voor ieders hulp hierbij!

Met vriendelijke groet,
Edo Neefjes, voorzitter

Link naar de website van de Vriendenloterij: Vriendenloterij / Olympia

-----------

Een lot kost 13,75 euro per trekking. Er zijn 14 trekkingen per jaar. Op elk gewenst moment kunt u ook weer opzeggen. 






Plaats reactie

Only registered users may post comments.