View Article

03

Vacature: Technisch Jeugd Coördinator Pupillen

Met ingang van het seizoen 2019/2020 zijn we op zoek naar een nieuwe Technisch Jeugd Coördinator Pupillen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de technische leiding van de pupillen t/m 11 jaar, die in niet-selectieteams en de Voetbalschool spelen. Samen met de Technisch Jeugdcoördinator Junioren (Eddy Souisay) voor niet- selectiespelers en Hoofd Jeugdopleiding (Jan Chris Kuipers) vorm je de technische leiding bij de jeugd van Olympia. Volledige omschrijving vacature:

Wij zoeken een enthousiaste Technisch Jeugd Coördinator Pupillen

ONTWIKKELING CENTRAAL
Olympia uit Gouda is een ambitieuze vereniging waar de ontwikkeling van de individuele speler centraal staat. Van trainers wordt verwacht ze spelers vooruit helpen in hun (voetbal)ontwikkeling. Samen zijn we goed op weg om een topjeugdopleiding bij Olympia te creëren die jaarlijks spelers voor Olympia 1 aflevert. De doelstelling is avontuurlijk voetbal met veel druk op de bal.

ENTHOUSIASME & VOETBALINHOUD
We zijn op zoek naar een enthousiaste technisch coördinator met voetbalinhoud, die met plezier & gemak communiceert met kinderen t/m 11 jaar. Het gaat daarbij om kinderen die GEEN selectie spelen; dit is het grootste deel van de jeugdspelers van Olympia en dus heel belangrijk voor de vereniging. Samen met de Technisch Jeugdcoördinator Junioren voor niet- selectiespelers en Hoofd Jeugdopleiding vorm je de technische leiding van de vereniging.

Je organiseert en coördineert centrale trainingen op maandag- en woensdagmiddag. Op dit moment gebeurt dat in circuitvorm, samen met een tiental trainers waar jij de leiding over hebt. Tijdens deze trainingen gaat het vooral om PLEZIER & BAAS OVER DE BAL.
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de voetbalschool, speel je een belangrijke rol bij de indeling van teams, adviseer je het Hoofd Jeugdopleiding en ben je een belangrijk aanspreekpunt voor ouders.

Je bent sociaal vaardig, vindt het leuk om met jonge kinderen & andere trainers samen te werken, hebt leidinggevende kwaliteiten en beschikt over voetbalinhoud. Affiniteit met techniektraining is een pré.

Je hebt minimaal KNVB-pupillentrainer en ervaring met het trainen van pupillen.

PRIMA VERGOEDING
Olympia is een vereniging met een rijke historie sinds 1886 en een goede organisatie, waar je een prima vergoeding ontvangt, waar volop opleidings-mogelijkheden en -kansen zijn om je verder te ontwikkelen als trainer binnen een ambitieuze en talentvolle trainersgroep.

WELKOM
Graag maak ik een kennismakingsafspraak met je. Je kunt je voetbal CV en een korte motivatie mailen naar  hjo@gcfc-olympia.nl gericht aan Jan Chris Kuipers, Hoofd Jeugdopleiding Olympia.


--------------

Dit seizoen is Rick Kraaijeveld onze enthousiaste technisch coördinator pupillen. In augustus start hij een opleiding buiten Gouda, die en niet te combineren is met deze functie en met ambities in een andere functierichting. 
Plaats reactie

Only registered users may post comments.