View Article

03

Gezocht: trainer voor O14-1

Voor ons talentvolle O14 1 selectieteam zoeken wij voor komend seizoen (2019/2020) een ambitieuze en communicatieve trainer. Het team gaat in een O14 competitie spelen. Afgelopen jaren speelde de groep op het niveau van de 1e klasse. Omschrijving vacature: 

ONTWIKKELING CENTRAAL
Olympia uit Gouda is een ambitieuze vereniging waar de ontwikkeling van de individuele speler centraal staat. Van trainers wordt verwacht dat ze spelers vooruit helpen in hun (voetbal)ontwikkeling. Vanuit samen-werken zijn we aardig op weg om een topjeugdopleiding bij Olympia te creëren, die jaarlijks spelers voor Olympia 1 aflevert. De doelstelling is het spelen van avontuurlijk voetbal met veel druk op de bal.

STEVIG & SOCIAAL VAARDIG
We zijn we op zoek naar een trainer met een aantal jaren ervaring, die onze talentvolle spelers een stap verder brengt op tactisch en fysiek niveau en op het vlak van samenwerken. Je hebt overwicht, maar bent ook sociaal vaardig, waardoor er met plezier wordt gevoetbald.
Liefst in het bezit van TC 3 of met de ambitie om deze opleiding te doen. 
Deze groep gaat in een O14 competitie spelen en speelde afgelopen jaren op 1e klasse niveau.
Ze trainen op dinsdag en donderdag van 17.15 tot 18.30 uur en spelen de wedstrijden op zaterdag. 

VOLOP MOGELIJKHEDEN
Olympia is een vereniging met een rijke historie sinds 1886 en een goede organisatie, waar je een prima vergoeding ontvangt, waar volop opleidingsmogelijkheden en -kansen zijn om je verder te ontwikkelen als trainer binnen een ambitieuze en talentvolle trainersgroep.

WELKOM
Graag maak ik een kennismakingsafspraak met je. Je kunt je voetbal CV en een korte motivatie mailen naar hjo@gcfc-olympia.nl
gericht aan Jan Chris Kuipers, Hoofd Jeugdopleiding.


Plaats reactie

Only registered users may post comments.