View Article

15

Belavond Vriendenloterij groot succes!

De Olympia vrouwen- en herenselectie kwamen gisterenavond (14 mei 2019) in actie om voor Olympia deelnemers aan de Vriendenloterij te werven. En met succes, aan het eind van de belavond werd de magische 100-grens overschreden met een eindstand van 101 verkochte loten. 

Dat levert een mooi bedrag op voor de renovatie van ons complex komende zomer. Grote dank aan alle bellers en lotenkopers! En er loopt uitzonderlijk verkooptalent rond bij Olympia. Zonder anderen tekort te doen werden Nick Ottevanger en het ‘super-sales team’ bestaande uit Robbert Dols, Laurens Bogaard en Stefan Spaan de winnaars van de interne competitie!

Indien je niet bent gebeld of niet bereikbaar was, via de VriendenLoterij button rechts op de Olympia homepage kun je alsnog voor Olympia meespelen. Of wanneer je al meespeelt, maar niet voor Olympia, dan kun je je lot omzetten zodat je voortaan voor onze club meespeelt. Van ieder lot gaat dan de helft van de kostprijs van dat lot naar Olympia. De prijzen, als die op het lot vallen,  zijn uiteraard voor je zelf. 
Afbeeldingen

  • Belavond Vriendenloterij groot succes!
  • Belavond Vriendenloterij groot succes!
  • Belavond Vriendenloterij groot succes!


Plaats reactie

Only registered users may post comments.