View Article

19

Never give up - JO12-2

Van JO12-2 : "Op 18 mei moesten we aantreden bij de koploper Nieuwerkerk JO12-4 voor wie deze wedstrijd belangrijk was voor het kampioenschap. Vanwege twee ziekmeldingen werd Erik (JO12-4) als invaller gevraagd. Toen we al in Nieuwerkerk waren kwam nog een derde ziekmelding binnen waardoor we met slechts zeven man moesten spelen tegen acht spelers van Nieuwerkerk, die bovendien nog drie wissels hadden"

"Al na een paar minuten kwamen onze jongens op stoom en hadden ze (bijna) de hele wedstrijd de overhand. Onze verdedigers speelden geconcentreerd en gedisciplineerd en stuitten iedere aanval van de tegenstander. Doelkansen waren in de eerste helft genoeg maar die resulteerden niet in punten. In de tweede helft kwamen we door een doelpunt van Jan op voorsprong. Een paar minuten later scoorde Nieuwerkerk een gelukkig doelpunt. Het winnend doelpunt werd daarna door Youssef gemaakt. Krijn kon daarna nog een bal van Nieuwerkerk voor ons doel wegkoppen. Gevaarlijk was Nieuwerkerk daarna niet meer en we konden na het fluitsignaal de overwinning vieren en tevens de verjaardag van keeper Joris.

Dank voor invaller Erik, die in de eerste helft de aanval en in de tweede helft de verdediging versterkte en die na deze intensieve wedstrijd nog een wedstrijd met zijn eigen team moest spelen."

 

JO12-2 speelt de laatste competitiewedstrijd thuis op zaterdag 25 mei.
Plaats reactie

Only registered users may post comments.