View Article

30

Twee Stroopwafeltoernooien deze week! Update

Het beloofd om morgen bij het laatste Stroopwafeltoernooi voor onze jongste voetballers een prachtige zomerse dag te worden. Reden waarom de organisatie het hitteplan heeft geactiveerd:

  

Artikel van 28 mei:

Het is ondertussen een traditie: een Stroopwafeltoernooi op Hemelvaartsdag. Maar liefst 24 teams teams, zo'n 216 voetballers, uit de 2e klasse en lager gaan met elkaar de sportieve strijd om de mooie kampioensbeker aan. Prijsuitreiking 14.00 uur. Op 1 juni is het geen uitslapen na het feest voor het 133 jarig bestaan van de club: onze ministars, de jongste voetballers (O7 en voetbalschool) van de club doen mee aan ons vierde en laatste Stroopwafeltoernooi van dit seizoen. Prijsuitreiking is om circa 13.00 uur. Net als de voorafgaande keren kun je het verloop van het toernooi online volgen via de website: stroopwafeltoernooi.nl Veel plezier allemaal! 

Petje af voor vooral de toernooicommissie, maar ook de scheidsrechters, spelbegeleiders, bar en de vele andere vrijwilligers en sponsoren, die deze Olympia toernooien mogelijk maken!!!

 

 


Plaats reactie

Only registered users may post comments.