View Article

29

JO15-3: verdiend voorjaarskampioen

Ingezonden artikel van ouder uit JO15-3: "Vanaf 8 maart beginnen de kansen te keren voor JO15-3. Uit tegen Haastrecht JO15-1. Wanneer ze deze wedstrijd winnen, wordt de kans groter om kampioen te worden. Het wordt 1-3, dus de toon is gezet. De volgende wedstrijd tegen Floriant wordt met 0-4 gewonnen. De stemming begint er in te komen. 

De jongens zijn gemotiveerd en dat blijkt uit de resultaten. Ook de wedstrijd erna wordt glansrijk gewonnen.

Na een wedstrijd, gewonnen met 14-0 begint ook het doelsaldo te groeien. Niet elke wedstrijd wordt even makkelijk gewonnen, maar ze komen er nog steeds door heen.

Met nog 2 wedstrijden te gaan, begint het steeds spannender te worden.

En dan is het zover: dé wedstrijd. Een echte finale, want voor beiden is het erop of eronder.  Het wordt een superspannende wedstrijd. In de eerste helft krijgt Olympia 1 doelpunt tegen. Balen natuurlijk, maar nog niets verloren. En dan schiet Luuk er een hele mooie in en maakt er 1-1 van. Als ze deze weten te behouden, zijn ze kampioen. Maar gaat het ze lukken? Met een andere opstelling in de tweede helft, ongetwijfeld een preek van de coach tijdens de rust achter de rug, gaan ze er weer vol tegen aan. Beide partijen hebben kansen, maar helaas lukt het geen van beiden om nog te scoren. Maar gelukkig is dat voor Olympia toch nog goed genoeg om kampioen te worden. Wat een ontlading!

Na de traditionele duik in de Breevaart en een lekkere douche is het tijd voor een huldiging. De jongens krijgen allemaal een medaille, er is een beker voor het hele team en bloemen voor iedereen. De jongens krijgen binnenkort nog een leuk team-uitje, aangeboden door de ouders, met aansluitend een BBQ, die in verband met de Ramadan nog even uitgesteld is."

Door Nicoline, ouder van een van de spelers

Noot: JO15-3 wordt vrijdagavond om circa 19.30 uur samen met de andere kampioenen uit de jeugd en senioren gehuldigd tijdens de festiviteiten op Oudejaarsavond, Olympia bestaat 1 juni 133 jaar. 

 

 

 Afbeeldingen

  • JO15-3: verdiend voorjaarskampioen
  • JO15-3: verdiend voorjaarskampioen


Plaats reactie

Only registered users may post comments.