View Article

03

Tom Rietberg en Olympia nemen afscheid van elkaar in stijl

Een benauwde 4-3 overwinning op Oud-Olympia was het laatste wapenfeit van Tom Rietberg als hoofdtrainer van Olympia 1. Op de feestelijke ‘Oud & Nieuw’ viering van afgelopen vrijdag 31 mei werd, na een dienstverband van veertien jaar, op gepaste wijze afscheid genomen. Na eerst zeven jaar als jeugdtrainer en evenzoveel jaren als hoofdcoach kwam in goede harmonie een einde aan het dienstverband. Grote successen waren het kampioenschap van de A1 in 2012 naar de landelijke derde divisie. En de promotie van onze hoofdmacht naar de eerste klasse in 2014.

Olympia is Tom veel dank verschuldigd en nam daarom ook uitgebreid de tijd om hem in het zonnetje te zetten na afloop van de wedstrijd. Rietberg is naast een uitstekende trainer ook een echte clubman. Hij groeide op bij de club en niet voor niets speelt zijn zoon Cas inmiddels ook voor Olympia. Namens de gehele vereniging wensen we Tom enorm veel succes tijdens zijn nieuwe trainersklus bij XerxesDZB in Rotterdam. Als trainer nam hij dan wellicht afscheid afgelopen vrijdag, als Olympiaan zal dat zeker niet het geval zijn. Bedankt Tom en tot ziens!

(Op de foto overhandigt bestuurslid voetbalzaken Fred Reynaers een aandenken aan Tom. Voorzitter Edo Neefjes en Olympiaantje zien dat het goed is.)
Plaats reactie

Only registered users may post comments.