View Article

23

Wie volgt Rick op als Technisch Jeugd Coördinator Pupillen?

Rick Kraaijeveld, geboren en getogen Olympiaan, is het afgelopen seizoen onze enthousiaste technisch jeugd coördinator pupillen geweest. Wie neemt komend seizoen het stokje over van Rick?  Rick: "Zeven jaar geleden begon ik hier als kind van de club training te geven aan de pupillen onder leiding van Paul Spijkerman.

Al snel kreeg ik een eigen team toegewezen die ik doordeweeks training gaf en op zaterdag coachte langs de lijn. Eerst samen met Maarten van Dongen en later alleen. Zes jaar ben ik trainer geweest bij verschillende pupillen en junioren teams en altijd met enorm veel plezier. Olympia is een fijne club waar je als trainer ontzettend veel ruimte krijgt voor eigen ontwikkeling en het opbouwen van je eigen visie. Andere trainers staan altijd voor je klaar en ook het technisch hart van de club helpt je graag als je even wilt sparren over een voetbalprobleem.

Dit jaar heb ik zelf ook deel mogen uitmaken van het technisch hart van de club. Een grote uitdaging die ik met beide handen heb aangegrepen zonder enige twijfel; ik werd Technisch Jeugd Coördinator bij GC&FC-Olympia. In dit jaar heb ik de coördinatie gehad over de voetbalschool en de niet selectie teams O8 tot en met O12. Samen met goede stagiaires en fijne trainers hebben we wekelijks de training uitgezet en verzorgt. Het is een taak die veel verantwoordelijkheid vereist, maar de blije gezichten van de honderden kinderen die elke maandag en woensdag weer het veld betreden maken het allemaal waard. De super begeleiding die ik vanuit collega's heb gekregen heeft er ook voor gezorgd dat ik deze functie heb kunnen bekleden. 

Volgend seizoen draag ik graag de rol van Technisch Jeugd Coördinator over. Heb jij voldoende relevante ervaring als trainer en staat de ontwikkeling van de individuele speler voor jouw ook centraal? Vind je het leuk om de centrale training te coördineren waarbij het vooral gaat om plezier en Baas over de bal? Reageer dan op de oproep op onze website vacature Technisch Jeugd Coördinator Pupillen

Ik wil GC&FC-Olympia bedanken voor de mooie voetbaljaren maar uiteraard ook de trainers en collega’s voor alle hulp en mooie momenten die ik met jullie heb mogen mee maken.

Tot snel!"

Rick Kraaijeveld

Noot redactie: Rick was dit seizoen naast Technisch Jeugd Coördinator Pupillen ook actief bij JO13-2 en speelde in zaterdag heren 1 voor zover dat met zijn andere taken was te combineren. Hij maakt een nieuwe stap in zijn opleidingscarrière en verhuist daarvoor naar een ander deel van het land. Super bedankt Rick voor alles wat je voor de club hebt gedaan en heel veel succes met de nieuwe opleiding!
Plaats reactie

Only registered users may post comments.