View Article

19

Indeling Jeugdteams 2019-2020

Voor het komend voetbalseizoen is de teamindeling bekend. Maar liefst 43 jeugdteams zullen uitkomen voor Olympia. Uitgangspunt voor de teamindeling is om iedereen zo veel mogelijk op zijn of haar eigen niveau te laten spelen. Dat geeft het meeste plezier en ontwikkeling. De teamindeling is het resultaat van wat coaches en teamleiders gedurende het seizoen zien, van wat trainers en het Hoofd Jeugdopleiding en de Technisch Coördinator Junioren en Technisch Coördinator Pupillen verder zien in de periode van selectietrainingen. De teamindeling wordt vastgesteld door het Hoofd Jeugdopleiding in samenspraak met de Jeugdcommissie-voorzitter en managers Junioren en Pupillen. 


Bij dit bericht vind je drie afzonderlijke documenten waar je de teamindeling kunt vinden. Er hebben nog enkele wisselingen in teams plaatsgevonden; betrokken spelers zijn hiervan op de hoogte. Hierbij de teamindeling per 7 juli 2019:

Teamindeling VBS- O8 tm O12 - seizoen 2019-2020-1 per 7 juli 2019.pdf

Trainingstijden

De trainingstijden in het nieuwe seizoen verwachten we uiterlijk 5 juli op de website te publiceren. Houd de website dus in de gaten voor het laatste nieuws.

Houd er rekening mee dat de trainingen al in de laatste weken van de zomervakantie beginnen! Voor je agenda:

- De selectieteams JO19-1, JO17-1, JO17-2, JO15-1, JO14-1 trainen vanaf dinsdag 13 augustus.

- De selectieteams van de pupillen trainen vanaf dinsdag 20 augustus; de betreffende teams worden hierover door de leeftijdcoördinator geïnformeerd.

- Alle overige teams hebben weer training vanaf maandag 26 augustus en dinsdag 27 augustus.

Op zaterdag 31 augustus start de (beker)competitie en zullen vrijwel alle teams hun eerste wedstrijd van het seizoen spelen.

 

We wensen jullie allemaal een hele mooie zomer en fijne vakantieweken. En zien je in augustus graag gezond en wel terug bij Olympia.

Met sportieve groet,

Hoofd Jeugdopleiding en de Jeugdcommissie.


 

Plaats reactie

Only registered users may post comments.