View Article

21

Teamleider voor selectieteam Olympia 2 gezocht

Voor ons tweede senioren heren selectieteam zijn wij op zoek naar een teamleider, een enthousiast persoon die er genoegen in schept om in teamverband met onze voetballers en de staf de juiste beleving te creëren tijdens en rondom de wedstrijden en trainingen.

Olympia 2 voetbalt de door de KNVB georganiseerde competitiewedstrijden, op zondagen, in de Reserve Hoofdklasse, het voor reserveteams in het amateurvoetbal hoogste niveau.Bij voorkeur is de teamleider (manager) iemand met voetbalervaring die mee kan- en wil praten over opstellingen en tactieken. 

Hij of zij is onder meer verantwoordelijk voor de volgende taken:

  • het coördineren van de organisatie van (rand)zaken rondom de wedstrijden zoals het invullen van het (digitale)wedstrijdformulier en het voor de tegenstander, voor de scheids-rechter en diens assistenten en andere belanghebbenden, als aanspreekpunt fungeren.
  • het onderhouden van de contacten met het bestuur en diegene die de selectieteams coördineert.
  • tussen(vertrouwens)persoon zijn tussen- en als klankbord dienen voor spelers en trainer.
  • het organiseren en coördineren van het vervoer (met eigen auto’s) naar en van uitwedstrijden.
  • beheren van de team(wedstrijd)kleding, en deze zo spoedig mogelijk na elke wedstrijd ter reiniging aan de ‘wasploeg’ aanbieden.
  • het (mee) organiseren van activiteiten naast het voetbal zoals bijvoorbeeld teamuitstapjes en trainingskampen. 

Kortom: iemand die spelers en staf in staat stelt om hun geliefde sport op ’n zo’n goede en prettig mogelijke manier te bedrijven.

Interesse? Stuur een berichtje aan Aad Dols of bel ‘m. a3dols@gmail.com, 06-54230330.
Plaats reactie

Only registered users may post comments.