View Article

09

Hoofdveld krijgt kunstgras

Wekelijks maakt Hans Streefland, de opvolger van Peter Lugthart als hoofd accommodatie zaken, een foto verslag van "bouwplaats Olympia". Het hoofdveld, veld 1, wordt een kunstgrasveld. Een hele operatie en niet alleen op het veld zelf, maar ook er omheen. De verwijderde grond wordt hergebruikt om de groenstrook achter veld 1 langs de Breevaart en het trainingsveld een flinke ophoog beurt te geven. Als er geen tegenvallers zijn, dus pin ons er niet op vast, kunnen we in het weekend van 21 en 22 september weer op veld 1 voetballen. 

Van het trainingsveld kunnen we op z'n vroegst na de herfstvakantie (beperkt) weer gebruik maken. Het nieuwe natuurgras moet de kans krijgen om zich te ontwikkelen tot een bespeelbare mat om er daarna vele jaren plezier van te kunnen hebben.

De ontwikkelingen rond veld 1 kun je volgen via wekelijkse berichtjes op Twitter. Twitter berichten van Olympia kun je ook vinden onder aan de homepage van onze website en op voetbal.nl. Op voetbal.nl (gratis te downloaden via de App Store) kun je overigens sinds vandaag ook de indeling van jouw team voor de beker en/of de competitie vinden! 

Link naar artikel januari over de aankondiging van het kunstgrasveld: Fantastische start 2019

PS Eerste drie foto's zijn van week 4. Op de eerste foto kun je de grond hopen op de achtergrond op het trainingsveld zien liggen. De laatste van week 3.Afbeeldingen

  • Hoofdveld krijgt kunstgras
  • Hoofdveld krijgt kunstgras
  • Hoofdveld krijgt kunstgras
  • Hoofdveld krijgt kunstgras


Plaats reactie

Only registered users may post comments.