View Article

12

Ken jij de nieuwe spelregels?

Goed voorbereid het nieuwe seizoen in? Dat betekent ook dat je de nieuwe regels van het voetbalspel kent. Op dinsdagavond 27 augustus 21.00 uur zijn alle clubscheidsrechters uitgenodigd voor een interactieve presentatie over de nieuwe spelregels bij de scheidsrechtersvereniging (COVS) Gouda. Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk. Op tijd komen wel. Adres: Groenhovenpark 5 Gouda. Zie: website COVS Gouda. Voor de presentatie kun je meedoen aan een training samen met KNVB scheidsrechters. Deze start om 20.00 uur. Er zijn kleedkamers beschikbaar om je om te kleden. In dit KNVB filmpje 

krijg je een toelichting op 6 van de nieuwe regels: You tube spelregelwijzigingen 2019 2020

Het volledige document met de spelregel-wijzigingen kun je hier downloaden: nieuwe spelregels KNVB


Is het nu hands of geen hands en zo ja strafbaar hands ...??? Weet jij de in maart 2019 aangescherpte regel voor hands goed toe te passen na de voorlichting op dinsdag 27 augustus?

Seizoen 2019/2020 is Cyriel de Jong de nieuwe scheidsrechtercoördinator voor de jeugd. Cyriel heeft het over genomen van Ed Luijtjes, die wel als scheidsrechter actief blijft. Voor spelbegeleiders (O8 t/m O10 jeugd) blijft Wilma Neefjes contactpersoon. 
Plaats reactie

Only registered users may post comments.