View Article

19

Trainen en de 'bouwplaats' Olympia

Zoals eerder bericht wordt er bij Olympia nog volop gewerkt. Om het hoofdveld te voorzien van kunstgras en om het trainingsveld te voorzien van nieuw natuurgras. De werkzaamheden zullen nog enige weken in beslag nemen. Ondertussen beginnen we wel weer met trainen op de beschikbare velden 2 (kunstgras) en 3 (natuurgras).

Met de uitvoerder is afgesproken dat er op het terrein een veilige looproute wordt gemaakt vanaf de ingang naar de fietsparkeerplaats en van de fietsparkeerplaats naar de kleedkamers. Dit om te zorgen dat 'werkverkeer' en gaande en komende (jeugd)spelers zo min mogelijk last van elkaar hebben.
Van onze spelers, trainers en overige bezoekers vragen we om de aangegeven looproute te gebruiken. En weg te blijven van het hoofdveld en het trainingsveld zolang dat nog niet is vrijgegeven.

We vragen van een ieder begrip en medewerking. Door samen oplettend te zijn en gebruik te maken van de velden en de routes die daarvoor zijn aangewezen, kunnen we de komende weken veilig met de trainingen starten. 

Marie-Christine Reusken, namens JC en ons onderhoudsteam.

Meer informatie:

  • Zie artikelen 18/8 en 9/7 m.b.t. informatie over start trainingen jeugd en het (voorlopig) trainingsschema of pagina jeugdopleiding op deze website
  • Zie Twitter Olympia voor de wekelijkse berichten (foto's) over de bouwwerkzaamheden.Plaats reactie

Only registered users may post comments.