View Article

07

Stuur je teamfoto op voor de seizoensgids! UPDATE 4

Het is nu dinsdag 10 september. Omdat we graag iedereen er bij willen hebben is de inlever termijn verlengd tot en met a.s. woensdag 11 september. We missen nog: competitieteam HE35+1 (vr), Olympia 2 (za), JO17-2, JO14-2, JO12-3, JO13-2 en JO11-3. 

Bericht van 26 augustus:

Net als voorafgaande jaren komt er eind september een seizoengids uit. Een glossy magazine over Olympia. Natuurlijk willen we graag alle teams (spelers & begeleiding) hierin met een foto plaatsen. Je kunt tot en met woensdag 11 september je teamfoto mailen aan redactie seizoengids 2019 2020.  

We gaan hetzelfde format gebruiken als in de seizoensgids van 2018 2019 voor de teamfoto's: link naar seizoensgidsen. Bij een groot team is een opstelling in drie rijen handiger dan twee heel lange, omdat we dan meer gras zien dan het team zelf door het format. 

Graag de foto('s) in zo hoog mogelijke resolutie mailen. Bij voorkeur alle spelers (dus ook geblesseerde spelers) in Olympia wedstrijdtenue en op het Olympia terrein of in het clubgebouw gemaakt. Maak je een foto buiten Olympia, let er dan op dat de achtergrond neutraal is en er dus bijvoorbeeld geen sponsorborden of iets dergelijks van een uit-vereniging op staan.

We bevestigen de ontvangst van de foto, zodat je zeker weet dat je team in de gids komt te staan.

Goede start van de (beker)competitie!

De redactie: Ton Molenaar, Edo en Wilma Neefjes.

 

NB: Van de Voetbalschool wordt een groepsfoto gemaakt. 
Plaats reactie

Only registered users may post comments.