View Article

05

En toen was het groen

En toen was er groen, kunstgras groen. Vanmorgen is gestart met het uitrollen van het kunstgras op veld 1. 

Als alles volgens planning verloopt en de natuur meewerkt kunnen we vanaf het weekend van 22 september weer gebruik maken van veld 1. Op de foto's een impressie van de laatste weken. Zie ook Twitter Olympia voor meer foto's en een toelichting op de voortgang van het project. 

Tot de oplevering van veld 1 wordt een deel van het thuisprogramma verschoven omdat we een wedstrijdveld minder hebben. Heel veel werk voor onze wedstrijdsecretarissen, die hiervoor van iedere tegenstander persoonlijk medewerking moeten krijgen. Het programma wijzigt daardoor in de loop van de week. 

We zijn nog even een bouwplaats; ook op het trainingsveld wordt bijvoorbeeld nog gewerkt. Nadrukkelijk verzoek om zeker nu naar de kleedkamers de deur naast de tribune te gebruiken om het inlopen van zand in het clubgebouw zoveel mogelijk te beperken. Dat verzoek geldt overigens altijd al: zo houden we het gebouw zo netjes mogelijk en bezorgen we onze vrijwilligers geen onnodig extra schoonmaakwerk.

We kunnen heel trots zijn op wat Olympia al heeft gerealiseerd. En er nu weer bij krijgt via de Gemeente Gouda en Sport.Gouda (eigenaar, resp. beheerder van onze velden). 

Iedereen bedankt voor de hulp en medewerking!

En vooral een hele grote pluim voor voorzitter Edo, onderhoudsteam-leden Hans en Peter voor hun inzet en bijdragen om ook dit project weer van de grond te krijgen voor Olympia!

 

 

 

 

 

 Afbeeldingen

  • En toen was het groen
  • En toen was het groen
  • En toen was het groen
  • En toen was het groen


Plaats reactie

Only registered users may post comments.