View Article

14

Grote Clubactie vandaag gestart!

Vandaag is de Grote Clubactie van start gegaan. De opbrengst gaat dit jaar naar nieuwe voetballen en trainingsmaterialen voor de jeugdteams. Nieuwe voetballen zijn nodig omdat de KNVB nieuwe richtlijnen heeft voor de ballen.  Onze jeugdleden hebben de verkoopboekjes ontvangen en zijn vol enthousiasme gestart met het verkopen van loten. Wilt u ook een lot kopen? Dat kan ook online: website clubactie Olympia. Klik op de button: Steun ons! Een lot kost € 3,- waarvan 80% direct naar Olympia gaat!

Superlot!
Ook is het mogelijk om als team of bedrijf een lot te kopen. Wat dacht je van een Superlot? Het Superlot vertegenwoordigt 50 reguliere loten en kost € 150,-. Jijzelf maakt 50 keer kans op mooie Grote Clubactie-prijzen uit de loterij.  Je kunt de loten ook weggeven aan personeel, relaties of klanten. Je ontvangt ook een symbolisch Superlot dat in de kantine wordt opgehangen en je krijgt een eervolle vermelding op social media! Met de verkoop van Superloten maakt Olympia ook nog eens kans op het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-. 

Heb je interesse om een superlot te kopen? Neem dan contact met Ariëtte Huisman van de commissie GCA Olympia: ariette.huisman@gmail.com

 

Hieronder een link naar een folder met informatie voor lotenverkopers. Er zijn heel mooie prijzen te winnen! Succes! En iedereen die een lot koopt: super bedankt!

folder pupillen gca 2019.pdf
Plaats reactie

Only registered users may post comments.