View Article

26

Eerste digitale nieuwsbrief is uit

De eerste digitale nieuwsbrief van dit seizoen is uit: Nieuwsbrief september 2019. Centraal staat hierin een uitnodiging van de sfeercommissie voor iedereen die Olympia een warm hart toedraagt om de festiviteiten rond de opening van het nieuwe kunstgras-hoofdveld a.s. zondag bij te wonen. Met dit nieuwe veld krijgen we flink meer training- en wedstrijdcapaciteit. En daar was al lange tijd behoefte aan vanwege de groei van het ledenaantal en vele activiteiten op de club. Vanaf het besluit in januari 2019, waarbij we symbolisch het eerste stukje nieuwe grasmat ontvingen van de wethouder sport Michiel Bunnik, is er heel hard gewerkt om tot het prachtige eindresultaat van nu te komen. Een super grote pluim voor alle betrokkenen van de gemeente Gouda, SPORT.GOUDA en ons eigen Olympia onderhoudsteam!

De afgelopen week hebben we al mogen genieten van het nieuwe hoofdveld (veld 1), waar nu dus ook op getraind mag worden. 

Van Facebookpagina Old Stars1886: "Bij GC & FC Olympia hebben ook voetbaloudjes de toekomst. We debuteerden op het gloednieuwe hoofdveld. Voortaan wordt dit onze vaste trainingsplek. Top natuurlijk!"  

Regen deerde ons deze week niet; alleen bij sneeuw / bevroren toplaag mag niet op het veld worden gespeeld. Dankzij twee kunstgrasvelden had ieder team voldoende ruimte om zinvolle oefeningen te doen. En dat ook nog eens op veld 1 met mooi licht dankzij de nieuwe LED lampen. Ook nog duurzaam!

Hoofd Jeugdopleiding: "Tis fijn om nu ook op veld 1 te kunnen trainen. Geeft een mooie dynamiek zo bij elkaar. En dan volgend jaar extra capaciteit met het herstelde trainingsveld er bij. Weer een hele stap vooruit."

Op woensdagmiddag konden ouders van onze jongste jeugd de training warm en droog vanuit de kantine volgen, soms met een laptop op schoot om ook nog even te kunnen werken. De kantine is woensdagmiddag open, mede dankzij de WEP stages van Praktijkschool GSG Het Segment. 

En dan zijn er nog de sportlessen van scholen. De verhuur door Sport.Gouda aan scholen wordt door de toegenomen capaciteit op de Olympia locatie flink uitgebreid. 

Last but not least: er is veilige Promax PE infill gebruikt voor het nieuwe hoofdveld: deze infill ligt ook in de kunstgrasvelden op het nieuwe trainingscomplex van SC Feyenoord en op trainingscomplex De Toekomst van AFC Ajax. Ook op veld 2 ligt overigens veilige infill.

Graag tot zondag om deze weelde met elkaar te vieren!


Plaats reactie

Only registered users may post comments.