View Article

30

Mulder-Mazda hoofdsponsor vanaf seizoen 2020/2021

Gisteren, zondag 29 september, is tijdens de festiviteiten rond de opening van het nieuwe hoofdveld bekend gemaakt dat Mulder-Mazda met ingang van seizoen 2020-2021 de nieuwe hoofdsponsor van Olympia wordt. Robbert Dols namens de nieuwe sponsor: “Schoonmaakbedrijf Heuvelman, de huidige hoofdsponsor, is een echt familiebedrijf. Olympia is een echte familieclub. Mulder-Mazda met vestigingen in Waddinxveen en in Rotterdam is eveneens een echt familiebedrijf. We zien een heel mooie samenwerking tegemoet.” 

Mulder-Mazda en Olympia zijn een samenwerking aangegaan voor in eerste instantie 3 seizoenen. 

Schoonmaakbedrijf Heuvelman is dit seizoen voor het 14e jaar hoofdsponsor van Olympia en maakte het onder meer mogelijk dat de faciliteiten voor de selectie uitstekend zijn en de selectie 10 jaar naar compleet verzorgde trainingskampen in Zuid Europa (Algarve en 9 keer naar Tenerife) ging. Als dank voor hun enorme bijdrage is alvast een nieuw spandoek opgehangen aan de zijgevel van het clubgebouw: Heuvelman bedankt! 

Misjel de Jager is via zijn bedrijf Floor Facility Services (en daarvoor via Chemdry) sinds 2011 subsponsor van Olympia. Ook zij hebben dus vele jaren geïnvesteerd in onze club, waarvoor veel dank! Vanaf seizoen 2020-2021 zoekt Olympia nog naar een nieuwe sub-sponsor selectie (naam achter op het shirt). Meer informatie is te krijgen bij Michel Heuvelman en Ton Molenaar van de commerciële commissie: commercie@gcfc-olympia.nl

NB Floor Facility Services sponsort sinds vorig seizoen ook ons jongste meidenteam; dit seizoen JO9-5(M).

Mede dankzij onze sponsoren lukt het de club om zoveel te organiseren en de contributie voor de leden relatief laag te houden. Zie hierover ook het artikel over commercie in de Presentatiegids, die alle leden (een per huisadres) en sponsoren deze week ontvangen.


Op de foto's (gemaakt door Esther van Zutphen; zie ook het foto-album op Facebook  met een impressie van de mooie dag van gisteren en/of Twitter Olympia): 

  • Bas en Robbert Dols, namens Mulder-Mazda, onze nieuwe hoofdsponsor komend seizoen
  • Ton Molenaar (voorzitter commerciële commissie), Edo Neefjes (voorzitter Olympia), Glenn Heuvelman (aanvoerder Olympia 1) in nieuwe sponsorshirt, Robbert Dols en Rafik Ben Saad (namens Mulder Mazda)
  • foto nieuwe banner


Afbeeldingen

  • Mulder-Mazda hoofdsponsor vanaf seizoen 2020/2021
  • Mulder-Mazda hoofdsponsor vanaf seizoen 2020/2021
  • Mulder-Mazda hoofdsponsor vanaf seizoen 2020/2021


Plaats reactie

Only registered users may post comments.