View Article

04

#scheidsbedankt

Morgen start de landelijke week van de scheidsrechter. Wat doe jij om onze scheidsrechters en spelbegeleiders te bedanken? Voor morgen en volgend weekend hebben we vanuit de werkgroep sportiviteit en respect kaartjes bij de ontvangst neer gelegd, waar je met je team een persoonlijke boodschap kunt opschrijven voor de Olympiaan, die je die dag fluit. Met een kleinigheidje er bij: "Goed bezig" koeken. Zonder scheidsrechter of spelbegeleider geen voetbal. Super bedankt alle vrijwilligers die iedere week weer klaar staan om onze wedstrijden te leiden!

De afgelopen weken hebben nieuwe spelers uit de junioren kennis gemaakt met fluiten. Heb jij ook interesse? Neem dan contact op met Cyriel de Jong scheidsrechters_jeugd@gcfc-olympia.nl

Ook ervaren scheidsrechters zijn zeer welkom. Door de herindeling van de A-categorie door de KNVB worden ook de wedstrijden van onze eerste elftallen in de O15 (1e klasse) en O17 (1e klasse) voor het eerst dit seizoen altijd door scheidsrechters van Olympia gefloten. Zelfs voor JO19-1 (hoofdklasse) zal nu en dan een verenigingsscheidsrechter gevonden moeten worden, zoals vorige week bij de wedstrijd tegen SC Feyenoord JO19-2. Daarbij hebben we dit seizoen maar liefst vier teams in de O19 categorie spelen. Wil jij ons scheidsrechters-team versterken? Welkom!

Niet vergeten: we beginnen de wedstrijd met een hand geven, ook aan de scheidsrechter en spelbegeleider! Om elkaar een sportieve wedstrijd toe te wensen. Zo is het eerste contact positief: een goed begin voor een sportieve wedstrijd. Veel plezier!

 Afbeeldingen

  • #scheidsbedankt
  • #scheidsbedankt


Plaats reactie

Only registered users may post comments.