View Article

09

#Scheids bedankt! ingezonden artikel

"Wat een leuke scheidsrechter hadden de meiden van MO11-1 op zaterdag 5 oktober, uit tegen SVS in Capelle aan den IJssel." Zo begint het verslag van Janeke van den Berg- de Zeeuw, ouder van een van de speelsters uit MO11-1. Een positief bericht in de landelijke week van de scheidsrechter, waar helaas vooral negatieve berichten over misstanden naar scheidsrechters de kranten haalden. 

Janeke vervolgt: "Deze verenigingsscheidsrechter (red. de heer S. Akkel?) had zich overduidelijk voorgenomen er wat van te maken in de Week van de Scheidsrechter. Hij gaf de meiden niet alleen op een leuke manier allerlei tips en aanwijzingen, maar zette ook tot twee keer toe de muur neer voor de keepsters bij vrije trappen aan beide zijden; deed nog na hoe hog de doelvrouw had moeten springen om de bal te stoppen en maakte hier en daar een geintje met de coaches en het publiek. Als klap op de vuurpijl nam hij de laatste pingel in de penalty reeks gewoon zelf. Dat de drie punten mee naar huis gingen (er werd gewonnen met 1-9) maakte de ochtend nog mooier. Namens de meiden en aanwezige ouders van Olympia MO11-1: #scheidsbedankt"

Ook komend weekend is er bij Olympia extra aandacht voor onze scheidsrechters. Bedank ze met je team met een persoonlijk kaartje. Kaartjes liggen klaar bij de ontvangst. Stuur ons, werkgroep sportiviteit en respect, een leuke foto en/of jouw compliment aan de scheidsrechter. Afbeeldingen

  • #Scheids bedankt! ingezonden artikel
  • #Scheids bedankt! ingezonden artikel


Plaats reactie

Only registered users may post comments.