View Article

20

Aanstaande zaterdag het Rood-zwarte Oktoberfest!

Het duurt nu echt niet lang meer, de tweede editie van het Rood Zwart Oktoberfest staat op zaterdag 23 november voor de deur! Het feest van het jaar ook wel door velen genoemd start om 18:00 en eindigt om 01:00 uur. De pullen zijn onderwerg, de DJ is geboekt en ook niemand minder dan Nederlands bekendste feestzanger Irvine kan niet wachten om van 20:30 - 21:30 het clubhuis op z'n kop te zetten. 

Net als vorig jaar staat ook het rad weer klaar om leuke prijzen te winnen. Let op! De kaartjes vliegen de deur uit en deze zijn zeker niet onbeperkt... Wil je het echt niet missen zorg dan dat je tijdig een kaartje koopt! Dit kan bij de leden van de sfeercommissie of aan de bar voor slechts 7,50. (door = more) 

De bar is net als vorig jaar weer volledig versierd in de traditionele oktoberfestkleuren. Verder staan er door de hele zaal bierbanken en drink je jouw bier uit een echte pul. Voor de hongerige mensen onder ons is er ruime keus! Je kan kiezen uit een broodje hamburger, curry worst en kip met patat bij onze echte Foodcorner op het terras. 

Wij hopen dat we net als vorig jaar weer veel Olympianen uit allerlei geledingen mogen verwelkomen om er weer een knalfeest van te maken! 

De Sfeercommissie
Plaats reactie

Only registered users may post comments.