View Article

27

Scheidsrechter: iets voor jou? Ervaring niet vereist.

Zonder scheids geen wedstrijd. Dankzij onze clubscheidsrechters en vrijwilligers van de club die regelmatig willen fluiten, hebben we bij Olympia de wedstrijden nog altijd kunnen laten doorgaan. Om er zeker van te zijn dat we ook de rest van het seizoen voor alle wedstrijden een scheidsrechter hebben, zoeken we versterking. 

Onze clubscheidsrechters zijn vrijwilligers, dus spelers en ouders/begeleiders van spelers, variërend van 12 jaar tot 65+. Sommigen doen dit al lang. Sommigen hebben een KNVB-cursus voor scheidsrechter gevolgd. Anderen doen dit voor eerst en spelen in een jeugd- of seniorenteam of hebben daar kinderen spelen. Ervaring is niet vereist. Vind je het leuk om een wedstrijd in goede banen te leiden? En ken je de spelregels of ben je bereid die te leren kennen, dan is scheidsrechter als vrijwilligerstaak misschien ook wel iets voor jou! 

Je kunt het ook eerst een keer proberen, bijvoorbeeld door het fluiten van een wedstrijd van een O11-team. Neem dan contact op met de scheidsrechterscoördinator Cyriel de Jong (midden op de foto): scheidsrechter_jeugd@gcfc-olympia.nl
Plaats reactie

Only registered users may post comments.