View Article

12

Contributie betalen met je Rotterdampas (kindpakket) en verplichte sportkleding via Kinderfonds Brede School

Leden van Olympia in de leeftijd van 4 t/m 17 jaar, waarvan de ouders/verzorgers een laag inkomen hebben (tot 120% van de bijstandsnorm), kunnen via twee tegoedbonnen op het kindpakket op de Rotterdampas de contributie (= het lidmaatschapsgeld) van Olympia betalen. Daarnaast kan voor verplichte wedstrijdkleding door deze ouders mogelijk een beroep worden gedaan op het Kinderfonds van de Brede School. Hoe werkt dit?

Op de pagina over de contributie op onze website staat uitgebreide informatie over hoe u de contributie kunt betalen met het de 2 jeugdtegoedbonnen van de Rotterdampas en hoe het Kinderfonds werkt. Zie: http://www.gcfc-olympia.nl/Lid-worden/contributie

 

Samengevat:

  1. Uw inkomen is lager dan 120% van de bijstandsnorm: u koopt voor 5 euro een Rotterdampas nadat uw aanvraag voor deze pas (speciaal formulier voor) door de gemeente Gouda is goed gekeurd.
  2. U heeft de Rotterdampas voor 5 euro van de gemeente ontvangen. U kunt hiermee gratis een Rotterdampas aanvragen voor uw kinderen
  3. Op de Rotterdampas voor kinderen van 4 t/m 17 jaar staat automatisch een jeugdtegoed (150 euro voor kleding en schoolspullen) en 2 tegoedbonnen voor lidmaatschap bij een sportvereniging of cultuurinstelling. 
  4. Per half jaar kunt u 1 tegoedbon besteden aan het lidmaatschap van 1 sportvereniging of 1 cultuurinstelling. 

 
Plaats reactie

Only registered users may post comments.