View Article

02

….en de beste wensen voor 2020!

Gisterenmiddag was de Nieuwjaarsreceptie bij Olympia. Olympiaan Cees Besseling geeft een sfeerimpressie:

"De nieuwjaarsreceptie van Olympia was weer een fraaie gebeurtenis. Ongeveer 60 “diehards” (de harde kern van de club) gaven acte de présence. Gelukkig gewoon op 1 januari en daardoor niet in concurrentie met andere nieuwjaarsrecepties. Bij binnenkomst stond een mooie bubbel klaar, een ietwat verdachte bak met, bij nadere inspectie, een heerlijke appelflap/oliebol en een warm welkom van het Bestuur.

Aan de bar een gezellig gesprek gehad en veel oude herinneringen opgehaald. De sfeer was als vanouds zeer ontspannen en gezellig. Conclusie: wat een mooie club!!

In de nieuwjaarsspeech blikt de voorzitter Edo Neefjes terug op het afgelopen decennium, het afgelopen jaar en vooruit naar de nabije toekomst. De terugblik gaf een mooi overzicht van alle gebeurtenissen en activiteiten die er niet om liegen met de nieuwbouw als absoluut zwaarte- en hoogtepunt.

Voor een nieuw biercontract in 2020 worden nog keurmeesters gevraagd. Het aantal aanmeldingen was naar verwachting overdonderend. Het bier vloeide rijkelijk, het verleden was in orde, het heden is in orde en de toekomst ziet er zonnig uit. Wat een mooie club….

Een voorspoedig en gezond 2020!!

Cees Besseling (oud Voorzitter)"


 

In 2010, tien jaar geleden.... 

  • het eerste vrouwelijke bestuurslid Gaby Dols werd benoemd 
  • eerste schets voor de nieuwbouw clubhuis/tribune door Olympianen gemaakt 
  • mascotte Olympiaantje deed zijn intrede
  • 15 jaar Pupillenkamp 
  • Olympia speelde 3e klasse en promoveerde in 2010 naar de 2e klasse onder Frank Kooiman en Mark Noorlander
  • eerste HJO in de vernieuwde Jeugdopleiding

Wat vliegt de tijd. 
Plaats reactie

Only registered users may post comments.